Κατηγορίες
Super League 2 - Μεταγραφές

Επέστρεψε στα Χανιά ο Μπάτζιος, αποκτήθηκε ο Κωστανάσιος

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοίνωσε δύο σπουδαίες μεταγραφές, που ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στη Super League 2.

Η πρώτη μεταγραφή αφορά την επιστροφή του Χρήστου Μπάτζιου, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μετά από δύο χρόνια παρουσίας, κατά τα οποία κατέγραψε 54 συμμετοχές και σημείωσε ένα γκολ, έχοντας φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο 32χρονος σέντερ μπακ, γεννημένος στην Καβάλα, ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ελπίδες Καβάλας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Άρη Ζυγού, Εθνικό Αλεξανδρούπολης, Νέα Χιλή, Έβρο Σουφλίου και Καβάλα. Το 2017 μετακόμισε στον Εργοτέλη, όπου έμεινε 4,5 χρόνια, καταγράφοντας 101 συμμετοχές στη Super League 2 και άλλες 11 στο Κύπελλο Ελλάδας. Το καλοκαίρι του 2021 μεταπήδησε στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε για μία σεζόν, έχοντας 25 συμμετοχές.

Η δεύτερη μεταγραφή αφορά τον Θανάση Κωστανάσιο, έναν 25χρονο μεσοεπιθετικό με εμπειρία σε πολλές ομάδες της κατηγορίας. Ο Κωστανάσιος, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2018, μετρώντας μια επίσημη εμφάνιση με την πρώτη ομάδα και 39 συμμετοχές με τους Νέους. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη, όπου κατέγραψε 51 συμμετοχές και 7 γκολ σε δύο σεζόν. Ακολούθησαν εξάμηνα σε Καλλιθέα και Αιγάλεω, προτού καταλήξει πέρυσι στον Γιούχτα, με τον οποίο είχε 31 συμμετοχές και 2 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P