Κατηγορίες
Super League 2

“Λύτρωση” στο 90+5′ με Μπαράλες για την Καλαμάτα! (vid)

Το ρολόι έδειχνε το 94′ και 40” όταν ο Μπαράλες πήρε το… όπλο του!

Η Καλαμάτα είδε τον Παναργειακό να παλεύει με όλες τις δυνάμεις του για τον πρώτο βαθμό στην επιστροφή του στις επαγγελματικές κατηγορίες, όμως ο Αργεντίνος επιθετικός έδειξε τη μεγάλη κλάση του και με δικό του τέρμα, η Μαύρη Θύελλα έκανε το 2×2.

Ο Αλγκαρανάζ από τα 11 βήματα μόλις στο 10ο λεπτό, είχε βάλει την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου μπροστά στο σκορ, σε πέναλτι που κέρδισε λίγο νωρίτερα ο Μόρσεϊ (1-0).

Άμεση όμως ήταν η απάντηση από πλευράς Παναργειακού. Ο Αλιατίδης εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Κωστίκα με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Από εκεί και πέρα, ανέλαβε… δράση ο Καραργύρης, που αποσόβησε μια σειρά από επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του, μετρώντας σημαντικές επεμβάσεις στο ενεργητικό του.

Στο 71′ η άμυνα του Παναργειακού απομάκρυνε προς το παρόν, ο Παμλίδης πάσαρε στον Ριένστρα ο οποίος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ και η μπάλα προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 74′ άλλαξαν οι ισορροπίες στο ματς. Ο Μόρσεϊ βρέθηκε στο έδαφος σε μαρκάρισμα του Τσιράκη και ο ρέφερι έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του ρέφερι της αναμέτρησης.

Στο 75′ ο Αλγκαρανάζ έχασε μια ευκαιρία από αυτές που δεν χάνονται, μετά το γυριστό του Μόρσεϊ, που του έδωσε έτοιμο γκολ!

Για να φτάσουμε στη φάση του 5ου λεπτού των καθυστερήσεων, όταν σε ένα ακόμη γέμισμα στην άμυνα του Παναργειακού, ο έμπειρος Μπαράλες σούταρε με δύναμη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καραργύρη, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Κότσαρης, Ουές (78′ Βασιλαντωνόπουλος), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Μπακαγιόκο (82′ Μπαράλες), Μουστακόπουλος, Αναστασόπουλος (46′ Ριένστρα), Μόρσεϊ, Μορέιρα (61′ Παμλίδης), Αλγκαρανιάζ, Ντιγκινί (61′ Φρίμπονγκ)

Παναργειακός (Γιώργος Βαζάκας) : Καραργύρης, Σαάντο (44′ λ.τρ. Καμγκά), Ροκάι, Τσιώλης, Τσάνι (79′ Κουγιάνπα), Τσιράκης, Πρίκας (55′ Καρέλης), Παναγιώτου, Κωστίκα (55′ Καρντόζα), Αλιατίδης, Χατζηδημητρίου (79′ Μιλτιάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P