Κατηγορίες
Super League 1

Λαμία: Στη πόρτα της εξόδου ο Σατσιάς – Επιστρέφει ο Λεωνίδας Βόκολος

Το ντεμαράζ κακών εμφανίσεων και η ήττα από τον Πανσερραϊκό, φέρνει εξελίξεις στη Λαμία, με τον Μαρίνο Σατσιά να βρίσκεται κοντά στην έξοδο αφού δεν κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα.

Όπως αναφέρει το lamiasports, τo μέλλον του Μαρίνου Σατσιά στον πάγκο της Λαμίας είναι εξαιρετικά αβέβαιο αφού εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις με τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο Κύπριος τεχνικός αν και προσπάθησε να πάρει το 100% από το ρόστερ του στο ξεκίνημα της σεζόν με τη Λαμία να βγάζει φρεσκάδα στο παιχνίδι της, αυτό στην πορεία άλλαξε με τις αποτυχίες να διαδέχεται η μία την άλλη. Η χθεσινή ήττα, φαίνεται πως θα είναι τι κύκνειο άσμα για τον Σατσιά στην άκρη του κυανόλευκου πάγκου!

Η διοίκηση της ομάδας της Φθιώτιδας, μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχει έτοιμη τη διάδοχη κατάσταση, αφού ο Λεωνίδας Βόκολος είναι έτοιμος να επιστρέψει λίγους μήνες μετά τη φυγή του από τη Λαμία.

Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και ο “προπονητής των επιτυχιών” στη Λαμία επιστρέφει για να βάλει ξανά την ομάδα σε…win mode!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P