Κατηγορίες
Συνεργάτες

Ντίνα Νικολάου: H βραβευμένη Ελληνίδα σεφ φτιάχνει το πιο μαμαδίστικο φαγητό!

Στην εποχή του junk food, υπάρχει πλέον ένα delivery που όχι μόνο δεν μας γεμίζει με ενοχές κάθε φορά που παραγγέλνουμε, αλλά φροντίζει και για την καλή μας υγεία. Πώς γίνεται αυτό;

Εύκολα αν πίσω από κάθε πιάτο βρίσκεται η Ντίνα Νικολάου!

Η βραβευμένη Ελληνίδα σεφ, που έκανε τους Γάλλους να αγαπήσουν την ελληνική κουζίνα, δίνει την ευκαιρία στους Αθηναίους να γευτούν τα μαμαδίστικα καθημερινά φαγητά της, απαλλαγμένα από λιπαρά, με την καλύτερη πρώτη ύλη και σε τιμές διανομής!

Η ιδέα της δημιουργίας του Healthy Μαγειρευτό | Dina Nikolaou ανήκει στον γιο της, Στυλιανό Γρηγοριάδη, συνιδρυτή της startup StiQ, ο οποίος σκέφτηκε πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσαν όλοι να δοκιμάσουν το φαγητό με το οποίο εκείνος μεγάλωσε και αγαπάει τόσο.

«Πρώτη φορά βγαίνει επώνυμο brand σε delivery, με όλη τη φροντίδα που αυτό περιλαμβάνει. Είναι φαγάκια που αγαπάει ο κόσμος και έχουν τη δική μου σφραγίδα. Αυτό σημαίνει ότι είναι απαλλαγμένα από λιπαρά, διότι απευθυνόμαστε σε κόσμο που έχει όλο και λιγότερη δράση, που βρίσκεται πίσω από ένα γραφείο.

Οπότε πρέπει να τους δώσουμε ένα συνδυασμό βιταμινών, πρωτεϊνών έτσι ώστε να μπορέσει να αντεπεξέλθουν χωρίς να προσλαμβάνει λιπαρά.

Μέριμνα και στόχος η καλύτερη πρώτη ύλη που μπορεί να υπάρχει στην αγορά. Αν η πρώτη ύλη δεν είναι καλή δεν μπορεί να γίνει καλό φαΐ» αναφέρει η Ντίνα Νικολάου, η οποία δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό της για το νέο επαγγελματικό της βήμα.

Τον ίδιο ενθουσιασμό μοιράζεται και ο γιος της, Στυλιανός Γρηγοριάδης, ιθύνων νους του Healthy Μαγειρευτό | Dina Nikolaou: «Είναι μεγάλη μου χαρά που συνεργάζομαι με τη μητέρα μου. Ο κόσμος που θα επιλέξει τα φαγητά της πρέπει να γνωρίζει ότι επιλέγει τα φαγητά μιας κορυφαίας σεφ, αλλά και μιας μαμάς που μαγειρεύει με αγάπη».

Ανάμεσα στις λαχταριστές προτάσεις της δημοφιλούς σεφ μπορεί κανείς να βρει και να παραγγείλει –σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες διανομής φαγητού– τα «κατσαρολάτα» (κοκκινιστό, λεμονάτο, σουτζουκάκια, συνοδευόμενα από ευφάνταστες και υγιεινές γαρνιτούρες), τα «Της Ώρας» (μπιφτέκια από κοτόπουλο, από μοσχάρι και από ανάμεικτο κιμά μοσχάρι και χοιρινό (με εκλεκτούς κιμάδες από το βραβευμένο κρεοπωλείο Μπούμπας) λαβράκι φιλέτο κ.α.), signature μουσακάδες, κριθαρότα σε πέντε ιδιαίτερες εκδοχές, πρωτεινούχες προτάσεις για πρωινό, εξαιρετική κις λωρέν και γλυκά «ποτηράτα» εθιστικά και λαχταριστά όπως, προφιτερόλ με κρέμα τριαντάφυλλο, μηλόπιτα κράμπλ, κορμός σοκολάτας Μόκα, εκμέκ με τσουρέκι!

Τους καλοκαιρινούς μήνες τα παγωτά στο Healthy Μαγειρευτό | Dina Nikolaou με υλικά ποιοτικά μιλάνε παραδοσιακά και πεντανόστιμα (παγωτό λουκούμι τριαντάφυλλο, παγωτό γιαούρτι γλυκό κουταλιού βύσσινο).

Πώς όμως μπορούν να φτάσουν όλα αυτά και ακόμα περισσότερα, στο τραπέζι μας , μετά την περιπέτεια της διανομής, όπως έφυγαν από τη βάση τους ;

«Η μεγάλη μου αγωνία ήταν και είναι να φτάνει το φαγητό μου, ακόμα κι αν είναι μια ώρα μακριά, όπως πρέπει. Δεν θα έπαιρνα ποτέ αυτό το ρίσκο να καλύψω όλη την Αθήνα με delivery και να μπορώ να κινούμε ποιοτικά.

Εμπιστεύτηκα, λοιπόν, τον Στυλιανό και τους ανθρώπους της StiQ, οι οποίοι έχουν αναλάβει όλο αυτό το εγχείρημα. Με στηρίζουν κι έχουν καταλάβει πολύ καλά τι είναι αυτό που θέλω να κάνω.

Έχουν τις ίδιες αρχές και τα ίδια πιστεύω για την ποιοτική πρώτη ύλη, για το ποιοτικό καθημερινό φαγητό κι έτσι αισθάνθηκα ασφαλής. Είμαστε στα πρώτα βήματα, αλλά βλέπουμε ότι υπάρχει μεγάλη απήχηση».

• Τα φαγητά της Ντίνας Νικολάου μπορεί κανείς να τα παραγγείλει online από το Dina Nikolaou-comfort.gr, καθώς και από όλες τις πλατφόρμες food delivery.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P