Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Το τέλος μιας μεγάλης καριέρας!

Ο Αντρές Ινιέστα, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα μετά την αποχώρησή του από την Έμιρεϊτς Κλαμπ, αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 40 χρόνων.

Μετά το σύντομο πέρασμά του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, από την οποία αποχώρησε τον Ιούλιο, ο Αντρές Ινιέστα βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Όπως γράφει το Sport24.gr ο έμπειρος μέσος δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα κάποιου άλλου συλλόγου, καθώς αποφάσισε να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και να βάλει τέλος σε μία άκρως επιτυχημένη καριέρα σε ηλικία 40 χρόνων.

Η εμβληματική μορφή της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας θα ανακοινώσει επίσημα ότι κρεμάει τα παπούτσια του στις 8 Οκτωβρίου, άλλωστε το 8 ήταν το νούμερο της φανέλας του.

Ο Ινιέστα που “υπηρέτησε” την Μπαρτσελόνα για 22 χρόνια (συμπεριλαμβανομένων των ακαδημιών), αγωνίστηκε σε 674 παιχνίδια με απολογισμό 57 γκολ και 135 ασίστ, πανηγυρίζοντας 32 τρόπαια.

Όταν έκλεισε αυτό το μεγάλο κεφάλαιο συνέχισε την καριέρα του στη Βίσελ Κόμπε της Ιαπωνίας που έμεινε για πέντε χρόνια, πριν αποχωρήσει για τον τελευταίο σταθμό, την Έμιρεϊτς Κλαμπ.

Με δικό του γκολ τέλος η Εθνική Ισπανίας κατέκτησε το μοναδικό Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της, στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P