Κατηγορίες
Basket

Άνευ ρυθμού ο Προμηθέας στην πρεμιέρα: Ήττα με 78-86 από τη Νίμπουρκ (vids)

Ο Προμηθέας Πάτρας ξεκίνησε με ήττα τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις, χάνοντας εντός έδρας από τη Νίμπουρκ με 78-86. Η ελληνική ομάδα, ταλαιπωρημένη από απρόσμενα προβλήματα στην προετοιμασία και διαρκείς αλλαγές στο ρόστερ, παρουσίασε έλλειψη συνοχής, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και έντονο ανταγωνισμό, με τις δύο ομάδες να βασίζονται πολύ στο μακρινό σουτ. Ο Προμηθέας προηγήθηκε 16-10, αλλά η Νίμπουρκ απάντησε άμεσα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο με 23-24. Στη δεύτερη περίοδο, οι Τσέχοι εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία και τον σταθερό κορμό τους, ανεβάζοντας τη διαφορά στους εννέα πόντους (35-44), πριν το ημίχρονο κλείσει στο 39-44.

Η έλλειψη συγκέντρωσης του Προμηθέα στα ριμπάουντ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις των Σίζερ και Ουίλιαμς για τη Νίμπουρκ δυσκόλεψαν την ελληνική ομάδα. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν με διψήφια διαφορά, κλείνοντας την περίοδο στο 59-67. Παρά τις προσπάθειες του Καραγιαννίδη, ο Προμηθέας δεν κατάφερε να πλησιάσει, με τη Νίμπουρκ να διατηρεί τον έλεγχο και να φτάνει άνετα στη νίκη.

Ο Προμηθέας θα πρέπει να δουλέψει στη συνοχή και την άμυνά του, αν θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P