Κατηγορίες
Basket

Απογοητευτικό ξεκίνημα για το Περιστέρι στην Ευρώπη: Ήττα από την FMP με 58-70 (vid)

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην πρεμιέρα του Basketball Champions League, γνωρίζοντας την ήττα με 58-70 από την FMP Σερβίας. Η ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη παρουσίασε προβλήματα τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα, με το χαμηλό ποσοστό στα σουτ να την καταδικάζει σε μια εμφάνιση που θα ήθελε να ξεχάσει γρήγορα.

Η αρχή ήταν νευρική και για τις δύο ομάδες, με το σκορ να παραμένει χαμηλό και ισόπαλο στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, η FMP εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Περιστερίου και πήρε το προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου (18-14). Η εικόνα δεν άλλαξε ούτε στη δεύτερη περίοδο, με το Περιστέρι να δυσκολεύεται ιδιαίτερα στην επίθεση, μένοντας πίσω στο σκορ με 32-22 στο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο, το επιθετικό πρόβλημα της ελληνικής ομάδας συνέχισε, καθώς ξεκίνησε με 0/6 σουτ, επιτρέποντας στους Σέρβους να διευρύνουν τη διαφορά. Παρά την προσπάθεια για επιστροφή στην τέταρτη περίοδο, η FMP έλεγξε τον ρυθμό και πήρε τελικά τη νίκη με 70-58.

Το Περιστέρι θα πρέπει να ανασυνταχθεί άμεσα, καθώς η συνέχεια της διοργάνωσης απαιτεί καλύτερες εμφανίσεις για να παραμείνει ανταγωνιστικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P