Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Η Καβάλα την πρόκριση, ο Αιγέας Πλωμαρίου το χειροκρότημα!

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την εκκρεμότητα που υπήρχε όσον αφορά την ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας AKTOR στον επόμενο γύρο.

Η Καβάλα πέρασε με δυσκολία από το «Μιχαλέλειο» γήπεδο Πλωμαρίου, εκεί όπου ο Αιγέας τα έδωσε όλα κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνίζεται σε επαγγελματική κατηγορία, όμως “λύγισε” στην παράταση.

Το γκολ που “λύτρωσε” τους Καβαλιώτες σημείωσε στο 118′ ο Μάντιτς, δίνοντας έτσι το εισιτήριο πρόκρισης στην 4η φάση, όπου οι “Αργοναύτες” θα υποδεχτούν (σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΕΠΟ) στο “Ανθή Καραγιάννη” τον Αστέρας AKTOR.

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, η Καβάλα προηγήθηκε στο 53′ με τον Κασέμι, όμως ο πρωταθλητής της ΕΠΣ Λέσβου (και φέτος στη Γ Εθνική) Αιγέας Πλωμαρίου ισοφάρισε στο 67′ με τον Χρυσάφη, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Μετά από μια τιτάνια προσπάθεια από πλευράς γηπεδούχων, το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου οι νησιώτες άντεξαν μέχρι το 118′, λίγο πριν η πρόκριση κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Νίκου Καραμπετάκη σκόραρε με τον Μάντιτς και πήρε την πρόκριση για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα παλέψει για την έκπληξη, που θα του δώσει την ευκαιρία για μια ακόμα μεγαλύτερη διάκριση στον θεσμό, μιας και ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον 5ο γύρο τη Ζάκυνθο.

Συνθέσεις

Αιγέας Πλωμαρίου (Δημήτρης Γαβαλάς) : Καλιαμπάκας, Τσιτσεκίδης, Σαρίκης, Βελούτσος, Κόμβος, Πρωτούλης, Καλαμπόκας, Χρυσάφης, Μπαλωμένος, Τοπάλλι, Κλούρας.

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης) : Ιωαννίδης, Σμίλτος, Δαλιανόπουλος, Ίτσιος, Αναστασόπουλος, Μέτσε, Κασέμι, Πόποβιτς, Ντε Ολιβέιρα, Γκέκας, Μάντιτς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P