Κατηγορίες
Basket

Επιβλητικός Παναθηναϊκός, νίκησε την Άλμπα στο Βερολίνο με 87-77 (vids)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τη νέα σεζόν της Ευρωλίγκας, επικρατώντας της Άλμπα Βερολίνου με 87-77 εκτός έδρας. Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια, παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν σε αρκετές στιγμές να μειώσουν τη διαφορά, δημιουργώντας άγχος. Παρά τις πιέσεις, η ελληνική ομάδα δεν έχασε την ψυχραιμία της και πήρε τελικά μια πολύτιμη νίκη.

Η ομάδα του Αταμάν ξεκίνησε δυναμικά, παίρνοντας προβάδισμα με διψήφια διαφορά από τα πρώτα λεπτά (7-19), όμως η Άλμπα εκμεταλλεύτηκε τις αμυντικές αδυναμίες του Παναθηναϊκού, μειώνοντας σε 36-45 στο ημίχρονο. Στο τρίτο δεκάλεπτο, οι Γερμανοί πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής (52-54), αλλά οι πρωταθλητές Ελλάδας βρήκαν ξανά ρυθμό και έκλεισαν το δεκάλεπτο στο 57-62.

Η τελευταία περίοδος ξεκίνησε με ένα σερί 9-0 για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφτασε τη διαφορά στους 14 πόντους (57-71), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Η Άλμπα μείωσε σε 75-79, όμως ένα κρίσιμο τρίποντο του Σλούκα έκανε το 75-82, διασφαλίζοντας την επικράτηση. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τον αγώνα με τελικό σκορ 87-77 και ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Μπάγερν Μονάχου την επόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P