Κατηγορίες
Basket

Αετοί Βέροιας : Απαιτητική πρεμιέρα για την ανανεωμένη ομάδα της Ημαθίας

Οι Αετοί Βέροιας είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν της National League 2, εκπροσωπώντας για ακόμα μία χρονιά την πόλη στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ. Η ομάδα της Βέροιας συμμετέχει στον 4ο όμιλο του πρωταθλήματος και στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, ταξιδεύει στην Καστοριά για ένα απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στην τοπική ομάδα.

Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καραμουσαλίδη, ο οποίος ανέλαβε την ομάδα τον Ιούνιο, οι Αετοί προετοιμάστηκαν εντατικά κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με σκοπό να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί από την πρεμιέρα. Ο Καραμουσαλίδης έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα βασίζεται στην ομαδικότητα και την ταχύτητα, δίνοντας έμφαση στη σταθερότητα, διεκδικώντας μάλιστα την άνοδο.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής ομάδας είναι οι σημαντικές αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ. Οι Αετοί παρουσιάζονται ανανεωμένοι, με χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Η διοίκηση αποφάσισε να δώσει περισσότερες ευκαιρίες σε νεαρούς αθλητές, που διαθέτουν ενθουσιασμό και ταλέντο, δημιουργώντας ένα δυναμικό σύνολο με προοπτική. Η αναμέτρηση με την Καστοριά αναμένεται να είναι το πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν, καθώς η γηπεδούχος ομάδα είναι γνωστή για την ανταγωνιστικότητά της, ιδιαίτερα εντός έδρας.

Ωστόσο, οι Αετοί Βέροιας θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, δείχνοντας το νέο τους πρόσωπο και τον ενισχυμένο χαρακτήρα τους. Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 6 Οκτωβρίου (17.00) και οι φίλοι της ομάδας περιμένουν με αγωνία να δουν τη νέα προσπάθεια των Αετών στο δύσκολο πρωτάθλημα της National League 2.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 4ο όμιλο :

ΑΣ Καστοριάς – Αετοί Βέροιας
Διόσκουροι Κοζάνης – Αναγέννηση Καρδίτσας
Τιτάνες Παλαμά – Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών
Πιερικός Αρχέλαος – Άργος Ορεστικό
Πρωτέας Γρεβενών – ΚούΠα Κιλκίς
Ρεπό : Ανόρθωση Βόλου

Για να δείτε το ρόστερ της σεζόν 2024/2025 πατήστε ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P