Εθνικές Ομάδες

Αήττητη η Εθνική Προπαίδων στο αναπτυξιακό τουρνουά U15

Με 3 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, η Εθνική Προπαίδων ολοκλήρωσε αήττητη τη συμμετοχή της (ισοβαθμία με τη Σκωτία στην 1η θέση) στο αναπτυξιακό τουρνουά της UEFA κάτω των 15 ετών, που διεξήχθη στη Στάρα Πάζοβα της Σερβίας και συμμετείχαν εκτός της Ελλάδας η οικοδέσποινα χώρα, η Σκωτία και η Σλοβακία.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Καραγιάννη πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά, κατάφεραν να μην ηττηθούν σε καμία αναμέτρηση και παρά το γεγονός ότι δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι στην κανονική διάρκεια, επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σύνολο των μελών της γαλανόλευκης αποστολής αφιέρωσαν τις νίκες στον Θωμά Νικηφόρο, ο οποίος τραυματίστηκε σε προπόνηση της Εθνικής Ομάδας, αποχώρησε από την αποστολή και χειρουργήθηκε σήμερα. Άπαντες έστειλαν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και άμεση επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Στην πρεμιέρα της στο τουρνουά (29/09) η Εθνική U15 ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Σκωτία στην κανονική διάρκεια και επικράτησε 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι. Η Σκωτία προηγήθηκε στο 16΄ με τον Ράνκινγκ και η Ελλάδα ισοφάρισε στο 90+4′ με τον Φλώρο.

Ελλάδα : Βάτσος, Νικηφόρος, Φλώρος, Μούχαλης, Γκουντενούδης, Κοκκίνης, Μαρκολέφας, Αγιοβλασίτης, Χριστοδουλάκης, Σιάμπος, Φιλάι. Αγωνίστηκαν ακόμη: Δούραλης, Λούσκα, Τσατσαράγκος, Φώτης, Τσαντίλας, Κογκαλίδης.

Στο δεύτερο παιχνίδι της στο τουρνουά (01/10) με αντίπαλο την “οικοδέσποινα” Σερβία η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Φεκέτε μόλις στο 1′, ωστόσο κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή με την κοντινή προβολή του Τσαντίλα στο 27′ και το σουτ εκτός περιοχής του Αγιοβλασίτη στο 85′.

Ελλάδα : Βρεττάκος, Βλάχου, Μαρκολέφας, Δούραλης, Βεριντιάνο, Ζορμπάς, Λούσκα, Τσατσαράγκος, Φώτης, Τσαντίλας, Κογκαλίδης. Αγωνίστηκαν ακόμη: Γκουντενούδης, Φλώρος, Κοκκίνης, Αγιοβλασίτης, Μούχαλης, Χριστοδουλάκης.

Στο τρίτο και τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά (04/10) η Εθνική Προπαίδων αντιμετώπισε τη Σλοβακία και προηγήθηκε μόλις στο 15′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Αγιοβλασίτη όμως ο Σούμπερτ ισοφάρισε στο 70′ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Στη διαδικασία των πέναλτι και πάλι η Εθνική ήταν πιο εύστοχη και επικράτησε με σκορ 4-3.

Ελλάδα :
Τζατζάκης, Γκουντενούδης, Φλώρος, Αγιοβλασίτης, Σιάμπος, Βεριντιάνο, Τσατσαράγκος, Φιλάι, Φώτης, Τσαντίλας, Κογκαλίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Βλάχου, Κοκκίνης, Μαρκολέφας, Μούχαλης, Χριστοδουλάκης, Δούραλης, Ζορμπάς, Λούσκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P