Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Αναπτυξιακό τουρνουά WU15: Στην 3η θέση η Εθνική Προκορασίδων

Στην 3η θέση του αναπτυξιακού τουρνουά της UEFA κάτω των 15 ετών, το οποίο διεξήχθη στη Μολδαβία, κατετάγη η Εθνική Προκορασίδων (WU-15). Στο τουρνουά συμμετείχαν η οικοδέσποινα χώρα, η Ουκρανία και η Λιθουανία.

Παρότι οι παίκτριες της Κατερίνα Τσιάπανου πραγματοποίησαν ανταγωνιστική εμφάνιση στην πρεμιέρα του τουρνουά απέναντι στην Ουκρανία, αυτό δεν αντικατοπτρίστηκε στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, με την Ουκρανία να επικρατεί με 2-1 χάρη στα γκολ των Ολεκσάντρα (56’), Λιάκι (84’). Η Εθνική Ομάδα είχε ισοφαρίσει στο 60ό λεπτό με σκόρερ την Γκιοκέζα.

Η σύνθεση της Εθνικής : Τσακίρη, Βασιλειάδη, Παπουρτζή, Κουκουμάνου, Γκιοκέζα, Λυσσούδη, Στεφανή, Γκουτζούδη, Κεχαγιά, Παπαδάκη, Χατζηφωτίου. Αγωνίστηκαν και οι: Πρέκα, Γαρουφαλή, Τζούμα, Σούζα, Αλιάγα, Ντάσκαρη.

Στη 2η αγωνιστική του τουρνουά η Εθνική Ομάδα πραγματοποίησε ακόμη μια καλή εμφάνιση, η οποία συνδυάστηκε και με νίκη καθώς επικράτησε 1-0 της οικοδέσποινας Μολδαβίας χάρη στο καταπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ της Παπουρτζή στο 69ο λεπτό.

Η σύνθεση της Εθνικής : Τσακίρη, Βασιλειάδη, Παπουρτζή, Μαγκλάρα, Γαρουφαλή, Λυσσούδη, Στεφανή, Αλιάγα, Κεχαγιά, Παπαδάκη, Χατζηφωτίου. Αγωνίστηκαν και οι: Κουβεντάρη, Πρέκα, Τζούμα, Σούζα, Ντασκάρη, Τσίρα, Γκουτζούδη.

Στον τελευταίο της αγώνα στο τουρνουά, η Εθνική Ομάδα ηττήθηκε 2-0 από την αντίστοιχη της Λιθουανίας. Σκόρερ για την ομάδα της Βαλτικής ήταν η Γκρούτε στο 17′ και η Μοκιούτε στο 44′.

Η σύνθεση της Εθνικής : Κουβεντάρη, Βασιλειάδη, Παπουρτζή, Τζούμα, Ντάσκαρη, Γκιοκέζα, Λυσσούδη, Στεφανή, Κεχαγιά, Παπαδάκη, Τσίρα. Αγωνίστηκαν και οι: Πρέκα, Γαρουφάλη, Γκουτζούδη, Μαγκλάρα, Κουκουμάνου, Αλιάγα.

Η τελική βαθμολογία του τουρνουά:

Ουκρανία 9
Λιθουανία 4
Ελλάδα 3
Μολδαβία 2

*Στα αναπτυξιακά τουρνουά η νίκη στα πέναλτι δίνει 2 βαθμούς στην ομάδα που επικρατεί και 1 στον ηττημένο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P