Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Βασίλη Κουτσιανικούλη

Ο Ατρόμητος Παλαμά συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις μεταγραφικές του κινήσεις, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός, με πλούσια εμπειρία και μακρά πορεία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αποτελεί μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα, ενισχύοντας το ρόστερ της ενόψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο Κουτσιανικούλης δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς η καριέρα του περιλαμβάνει σταθμούς όπως ο ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ, η ΑΕΛ και ο Εργοτέλης, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε ομάδες όπως η Καβάλα και η Αναγέννηση Καρδίτσας. Γνωστός για την ταχύτητα και την τεχνική του κατάρτιση, αναμένεται να προσφέρει ποιότητα και δημιουργικότητα στην επίθεση του Ατρομήτου.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του στην εθνική Νέων, όπου συμμετείχε στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2007, καθώς και η κλήση του στην εθνική Ανδρών από τον Ότο Ρεχάγκελ. Η μεταγραφή του στον Ατρόμητο Παλαμά είναι μια από τις σημαντικότερες στην ιστορία του συλλόγου, δημιουργώντας υψηλές προσδοκίες για τη νέα σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P