Super League 2

Βαθμό στη Χαλάστρα για τη μαχητική Καβάλα, αγνοεί τη νίκη ο Ηρακλής (vids)

Μετά από ένα πραγματικό ντέρμπι στη Χαλάστρα, Ηρακλής και Καβάλα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Ο Γηραιός απώλεσε μια ακόμα ευκαιρία να πετύχει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα (μετά από τρία ματς), ενώ οι Αργοναύτες παρουσίασαν ξανά ένα μαχητικό πρόσωπο, κερδίζοντας έναν βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που λογίζεται από τα φαβορί για άνοδο.

Το γκολ του Βασίλη Παπαδόπουλου, ο οποίος φόρεσε στο παρελθόν τη φανέλα του Ηρακλή έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΚ και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσιριγώτης έφερε το ματς στα ίσια για τους τυπικά γηπεδούχους.

Το φιλμ

Η πρώτη στιγμή στο ματς ως υποψία φάσης ήταν με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, όταν ο Χάμοντ εκτέλεσε τεχνικά το κόρνερ από δεξιά και ο Παπαδόπουλος στο πρώτο δοκάρι απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 25′ και μετά από μια σύγχυση στην άμυνα, ο Τσιριγώτης έστρωσε με προβολή στον Χιμένεθ, ο οποίος σούταρε δυνατά αλλά η μπάλα κατέληξε εκτός εστίας.

Δύο λεπτά μετά, ο ίδιος ποδοσφαιριστής γίνεται απειλητικός για την Καβάλα, κινήθηκε ωραία από τα αριστερά μέσα στην περιοχή, δοκίμασε το σουτ και σωτήρια με προβολή ο Πάσαγκιτς έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 34′ η Καβάλα προηγήθηκε και έβαλε… φωτιά στο ματς! Ο Γαβριηλίδης έκανε την παράλληλα σέντρα από δεξιά, ο Ομπιόχα σούταρε πάνω στον Μπελμόντ που έκανε την προβολή και ο Παπαδόπουλος που πήρε το ριμπάουντ σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του (0-1).

Τρία λεπτά μετά, οι Αργοναύτες έχασε τεράστια ευκαιρία για δεύτερο γκολ. Ο Δημητριάδης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια από αριστερά, σέντραρε για το κεφάλι του Μάντιτς, με τον Στουρνάρα να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος ανήκει στον Ηρακλή και συγκεκριμένα στο 49′ με τον Αναστασίου που μόλις είχε περάσει στο ματς να απειλεί αλλά ο Αστράς έκανε εντυπωσιακή επέμβαση.

Στο 72′ ο Χιμένεθ κέρδισε φάουλ στα όρια της μεγάλης περιοχής, το οποίο εκτέλεσε τεχνικά ο ίδιος, με την μπάλα να περνάει ξυστά από το “Γ” της εστίας του Αστρά.

Δύο λεπτά μετά, ο Ηρακλής “λυτρώθηκε” με τον Τσιριγώτη! Ο Κούστα έπιασε ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ από τα δεξιά, ο Αστράς εκτινάχθηκε και ο επιθετικός του Ηρακλή πήρε το ριμπάουντ για το 1-1.

Στο 83′ ο Αστράς έκανε την απόκρουση του αγώνα. Ο Χιμένεθ εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, ο Διαμαντής πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά και ο πορτιέρο της Καβάλας “απογειώθηκε” αποκρούοντας σε κόρνερ.

Στο 88′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρακλή, ο Κιβρακίδης σέντραρε στην “καρδιά” της άμυνας, ο Τσιριγώτης έπιασε την κεφαλιά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση στο ματς, η Καβάλα κατάφερε να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στη Χαλάστρα.

Συνθέσεις

Ηρακλής (Σωκράτης Οφρυδόπουλος) : Στουρνάρας, Κιβρακίδης, Τασουλής (46′ Αναστασίου), Σιδεράς, Διαμαντής, Χάμοντ (69′ Ντουκουρέ), Μπελμόντ, Χριστοδουλόπουλος (46′ Κούστα), Μπερτόγλιο (46′ Καλουτσικίδης), Χιμένεθ, Τσιριγώτης

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης) : Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος, Πάσαγκιτς, Μέτσε (83′ Δερμιτζάκης Π.), Γαβριηλίδης, Δημητριάδης (59′ Αναστασόπουλος), Ομπιόχα (67′ λ.τ. Δερμιτζάκης Α.), Μάντιτς (59′ Κασέμι), Παπαδόπουλος (84′ Γκέκας)

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΑΕΛ 3 3 0 0 8 2 6 9
2 ΠΑΣ Γιάννινα 2 2 0 0 3 1 2 6
3 ΠΑΟΚ Β 3 1 2 0 3 2 1 5
4 Μακεδονικός 3 1 1 1 2 2 0 4
5 Καμπανιακός 2 1 0 1 2 1 1 3
6 Καβάλα 3 0 2 1 2 3 -1 2
7 Ηρακλής 3 0 2 1 2 3 -1 2
8 Νίκη Βόλου 2 0 1 1 1 3 -2 1
9 Εθνικός Ν.Κεραμιδίου 3 0 1 2 1 4 -3 1
10 Διαγόρας Ρόδου 2 0 1 1 0 3 -3 1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P