Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Απίστευτο: “Έγδυσαν” την αποστολή του Ρεθυμνιακού – Έκλεψαν στο καράβι όλα τα πράγματα της ομάδας!

Απίστευτο περιστατικό συνέβη, λίγες ώρες πριν το παιχνίδι με τον Αστέρα Καισαριανής καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του sportcaster.gr έγιναν… καπνός όλα τα πράγματα του Ρεθυμνιακού κατά την άφιξη της στο λιμάνι του Πειραιά!

Όλα ξεκίνησαν όταν έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά η αποστολή του Ρεθυμνιακού που σε λιγότερο από μία ώρα τώρα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Καισαριανής.

Ενώ η αποστολή του Ρεθυμνιακού ετοιμαζόταν να βγει από το πλοίο για να μεταβεί στο ξενοδοχείο που επρόκειτο να μείνει μέχρι το μεσημέρι, οι άνθρωποι της ομάδας αντιλήφθηκαν πως είχαν γίνει… “καπνός” όλα τα πράγματα. Από ρούχα, ποδοσφαιρικά παπούτσια, όλες οι βαλίτσες των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος είχαν εξαφανιστεί με αποτέλεσμα να μείνουν στο καράβι δίχως να υπάρχει τίποτα απολύτως!

Όλα τα πράγματα των ποδοσφαιριστών είχαν εξαφανιστεί με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί ένα άνευ προηγούμενου μπάχαλο καθώς υπό αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον να διεξαχθεί το παιχνίδι καθώς δεν υπάρχουν ούτε οι εμφανίσεις, ούτε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια των ποδοσφαιριστών!

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ρεθυμνιακού θέλοντας να δουν πως συνέβη αυτή η άνευ προηγούμενου κλοπή διαπίστωσαν μέσα από το κλειστό κύκλωμα του πλοίου ότι τις πρώτες πρωινές ώρες εμφανίστηκε στο πλοίο ένα μικρό φορτηγάκι που ισχυριζόμενο πως είναι του σωματείου, φόρτωσε τα πράγματα και σηκώθηκε και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P