Super League 1

Λεβαδειακός : Παραιτήθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος (vid)

Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρουσιάστηκε εμφανώς και δικαιολογημένα προβληματισμένος μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μίλησε για μια ακόμη ήττα της ομάδας του, έχρισε τον εαυτό του ως βασικό υπεύθυνο, προανήγγειλε άμεσες δομικές αλλαγές και λίγη ώρα αργότερα, υπέβαλε την παραίτησή του.

«Μερικές φορές όταν τελειώνει το παιχνίδι, δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις και τι να κάνεις. Είναι κάτι που επαναλαμβάνεται και όταν τελειώνει το παιχνίδι και δεν ξέρεις τι πρέπει να πεις. Σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα είναι ανταγωνιστική απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν έχει ακόμα πάρει τη νίκη. Βασικός υπεύθυνος είμαι εγώ».

Έβδομη αγωνιστική, μηδέν τρίποντα για το Λεβαδειακό με τον προβληματισμό να είναι έντονος πλέον, δεδομένου μάλιστα του ανταγωνιστικού προσώπου που δείχνει η ομάδα, χωρίς, ωστόσο να καταφέρνει να αξιοποιήσει τις δυνατότητές της.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος σχολίασε τον τρόπο της ήττας και αποκάλυψε πως η πρόθεσή του είναι να μιλήσει άμεσα, τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τους παίκτες, ώστε να πάρει τις αποφάσεις του για το μέλλον του.

Αναλυτικά, οι υπόλοιπες δηλώσεις του:

«Θα μιλήσω με τον ιδιοκτήτη, με τους παίκτες και θα πάρω τις αποφάσεις μου. Αυτό θα το αποφασίσω εγώ. Παίζουμε καλά, αλλά χάνουμε πέναλτι, δεν μπαίνουμε μπροστά στο σκορ και χάνουμε το ματς. Έχει επαναληφθεί πολλές φορές αυτό το έργο και θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές»

Για το ότι ο κόσμος τον χειροκρότησε: «Η ουσία είναι ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή με όλη την καλή της εικόνα δεν έχει κερδίσει. Είμαι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον της ομάδας και ποτέ το εγώ μου».

Η τελική απόφαση πάρθηκε άμεσα από τον ίδιο, καθώς, δεν πέρασε λίγη ώρα από τις σχετικές δηλώσεις του, και υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση.

Πηγή : bnsports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P