Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
Super League 1

Κάτι… παθαίνει ο Μορόν όταν βλέπει Λαμία!

Για τρίτη φορά ο Λορέν Μορόν βρίσκει “διπλό γκολ” απέναντι στη Λαμία και έτσι η ομάδα της Φθιώτιδας έχει γίνει με διαφορά ο αντίπαλος που ο Ισπανός επιθετικός σκοράρει περισσότερο.

Η αρχή έγινε στις 20 Δεκεμβρίου 2023 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όπου ο Μορόν σημείωσε και τα δύο γκολ του Άρη στο 2-2 με τη Λαμία. Ακολούθησε η αναμέτρηση στην έδρα της Λαμίας στις 15 Μαΐου 2024, όπου ο Άρης επικράτησε με 4-2 και τα δύο γκολ ήρθαν από τον Ισπανό επιθετικό.

Το βράδυ του Σαββάτου (5/10) σημείωσε ακόμη δύο τέρματα και έφτασε τα έξι απέναντι στην ομάδα της Λαμίας. Από αυτά τα τέσσερα είναι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα δύο για τα Playoffs.

Με την ομάδα της Φθιώτιδας έχει τρεις φορές σκοράρει “διπλά γκολ”, ενώ σε όλη την άλλη πορεία του το έχει κάνει δύο φορές, πέρσι με τον Παναιτωλικό στη Θεσσαλονίκη (3-0) και αυτή τη σεζόν απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου ο Άρης ηττήθηκε με 3-2.

Συνολικά έχει σκοράρει απέναντι σε 12 αντιπάλους στους αγώνες πρωταθλήματος, με τη Λαμία να είναι στην κορυφή (6 γκολ) και να ακολουθούν ο ΟΦΗ (3 γκολ) και ο ASTERAS AKTOR (3 γκολ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P