Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
Super League 2

Μεγάλη νίκη της Ηλιούπολης, 2-1 την Παναχαϊκή (vids)

Κόντρα σε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί για άνοδο στη Super League, η Ηλιούπολη πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα!

Η Παναχαϊκή αναζητούσε την ίδια ώρα, την πρώτη εκτός έδρας νίκη της, ωστόσο δεν πήρε τίποτα. Ηττήθηκε 2-1 από την ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου και ο προβληματισμός αρχίζει να γίνεται πολύ έντονος καθώς σε τρία ματς η Πατρινή ομάδα έχει μόνο μία νίκη και δύο ήττες.

Το συγκρότημα της Αθήνας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και πήρε αυτό που άξιζε στο γήπεδο, με το νικητήριο γκολ να σημειώνει ο Βασιλούδης στο 62ο λεπτό.

Ας δούμε το φιλμ όπως το παρουσίασε ο ΣΠΟΡFM Πάτρας :

4′ ΓΚΟΛ! Λάθος του Παπατόλιου, ο Μαυριάς ανοίγει το σκορ με… συστημένο σουτ για την Ηλιούπολη (1-0).

6′ Φάουλ του Νίλι η μπάλα πέρασε από αρκετούς “κοκκινόμαυρους”, ωστόσο κατέληξε στην αγκαλιά του Ντόκιτς.

15′ Σουτ του Θωμαίδη, μπλόκαρε ο Στογιάνοβιτς.

17′ Κόρνερ του Νίλι, κεφαλιά του Ζαμόρα, εντυπωσιακά σε νέο κόρνερ ο Ντόκιτς.

20′ Σουτ του Ρόβα, εντυπωσιακή απόκρουση του Ντόκιτς.

22′ Σέντρα του Θωμαϊδη, κεφαλιά στο δοκάρι από τον Βασιλούδη.

33′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή. Ο Πανάγου σέντρα από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ρόβα που έκανε την προβολή, η μπάλα όμως πέρασε ελάχιστα άουτ.

41′ ΓΚΟΛ! Σέντρα από αριστερά του Λυμπεράκη, ο Ντε Τομάς στο δεύτερο δοκάρι με πλασέ ισοφαρίζει σε 1-1!

Ένταση στον αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν ότι δεν τηρήθηκε το fair play με τον Καρανίκα να είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος και να δέχεται την κίτρινη κάρτα.

49′ Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή με τον Ντε Τομάς να σουτάρει μετά από σέντρα του Πανάγου αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

62′ ΓΚΟΛ: Λάθος εκτίμηση του Ζαμόρα σε γέμισμα στην περιοχή, ο Βασιλούδης από το ύψος του πέναλτι κάνει το 2-1 για την Ηλιούπολη.

70′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αλμέιδα, η μπάλα κόντραρε στο τοίχος και πέρασε κόρνερ.

75′ Κεφαλιά του Μπαξεβάνου, μπλόκαρε ο Ντόκιτς.

88′ Ο Αλμέιδα σούταρε ο Στογιάνοβιτς έσωσε το 3-1.

90+2′ Ο Νίλι τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με τις αλλαγές να έχουν ολοκληρωθεί και έτσι η Παναχαϊκή συνέχισε με 10 παίκτες.

Συνθέσεις

ΠΑΕ Ηλιούπολη (Σάκης Παπαβασιλείου) : Ντόκιτς, Καρανίκας (59′ Μάνος), Τζόσεφ, Πολυχρόνης (59′ Πολίτης Β.), Μαριάνοβιτς, Λάμτσε, Βασιλούδης (74′ Μλαντένοβιτς), Θωμαΐδης, Αλμέιδα (89′ Πατάπης), Αλεξόπουλος (59′ Κρέτσι), Μαυριάς

Παναχαϊκή (Γιάννης Τάτσης) : Στογιάνοβιτς, Πανάγου, Λυμπεράκης, Ζαμόρα (72′ Πολέτο), Μπαξεβάνος, Ζέκοφ (76′ Μαδριγάλ), Ρόβας (76′ Κοζορώνης), Νίλι, Λεσάι (58′ Καραγιάννης), Ντε Τομάς, Παπατόλιος (58′ Τραορέ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P