Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας - Διαιτησία

Οικογενειακή υπόθεση στην ΕΠΣ Ημαθίας: Πατέρας και γιος διαιτητές μαζί στον ίδιο αγώνα!

Στην ΕΠΣ Ημαθίας ζήσαμε την Κυριακή (6/10) μια μοναδική στιγμή διαιτητικής συνεργασίας, καθώς πατέρας και γιος βρέθηκαν μαζί στον ίδιο αγώνα ως διαιτητές!

Ο Αλέξανδρος Γκόγκας, έμπειρος διαιτητής της Ένωσης, βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με τον γιο του Δημήτρη Γκόγκα, ο οποίος ακολουθεί στα βήματά του τόσο στον χώρο της διαιτησίας όσο και στο ποδόσφαιρο.

Ο Δημήτρης, πρώτος σκόρερ στην περσινή Γ’ Ερασιτεχνική, είναι γνωστός για την αφοσίωσή του στον αθλητισμό και ταυτόχρονα ξεχωρίζει και ως εξαιρετικός μαθητής. Με τον πατέρα του να τον καθοδηγεί και να μοιράζονται την ίδια αγωνιστική ευθύνη, αυτή η στιγμή ήταν ιδιαίτερη για τον τοπικό αθλητισμό, καθώς δεν συναντάμε συχνά τέτοιες περιπτώσεις σε τριπλέτα διαιτητών.

Μαζί τους στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε και η Σταυρούλα Τάλιου, μία από τις ανερχόμενες γυναίκες διαιτητές στην Ελλάδα. Αν και ανήκει στην ΕΠΣ Μακεδονίας, η Σταυρούλα επέλεξε και την ΕΠΣ Ημαθίας για να διευθύνει αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων, ενισχύοντας έτσι την παρουσία γυναικών στον χώρο της διαιτησίας.

Η αφοσίωση αυτών των ανθρώπων στον αθλητισμό και τη διαιτησία, καθώς και η ενίσχυση της συμμετοχής γυναικών σε σημαντικές διοργανώσεις, δίνει ελπίδα και έμπνευση για την εξέλιξη του αθλήματος στην περιοχή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P