Κατηγορίες
Η Super League 2 LIVE!
B ΕΠΣ Ημαθίας

“Στραβά” ξεκίνησε η σεζόν στη Β Ερασιτεχνική : Οι ευχές των ομάδων για τους σοβαρούς τραυματισμούς ποδοσφαιριστών

Δύο σοβαρά περιστατικά τραυματισμών ποδοσφαιριστών, καταγράφηκαν στη 2η αγωνιστική της Β Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας, που διεξήχθη την Κυριακή (7/10).

Στον αγώνα του Άρη Παλαιοχωρίου με την ΑΕΠ Βέροιας, ο Νίκος Αραμπατζής (φωτ) τραυματίστηκε στο γόνατο στο 22ο λεπτό και αναγκάστηκε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.

Για το περιστατικό εξέδωσε ανακοίνωσε τόσο η ομάδα του (ΕΔΩ) όσο και η ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά :

“Το ΔΣ, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΠ Βέροιας εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιριστή της ομάδας του Άρη Παλαιοχωρίου, Νίκο Αραμπατζή, που τραυματίστηκε στο μεταξύ μας παιχνίδι για τη 2η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β Κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας. Ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!”

Σοβαρός τραυματισμός καταγράφηκε και στο ματς του Εθνικού Ράχης με τα Λευκάδια. Στο 1οο λεπτό, ο Αντώνης Ντινόπουλος χτύπησε σε μια διεκδίκηση της μπάλας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας για εξετάσεις.

Άμεση ήταν η αντίδραση και από πλευράς διοίκησης ΠΑΣ Λευκαδίων που εξέδωσε ανακοίνωση :

“Ο ΠΑΣ Λευκαδίων εκφράζει τα θερμά του περαστικά στον ποδοσφαιριστή του Εθνικού Ράχης, Αντώνη Ντινόπουλο, για τον τραυματισμό που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι. Ευχόμαστε ολόψυχα γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα, με υγεία και δύναμη.

Παράλληλα, η διοίκηση του ΠΑΣ Λευκαδίων ευχαριστεί θερμά τον Εθνικό Ράχης για την άψογη φιλοξενία και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P