Κατηγορίες
Basket

Έχασε τη μάχη με τη Μούρθια το Περιστέρι |HIGHLIGHTS

Το Περιστέρι παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο του παιχνίδι στο Basketball Champions League απέναντι στην FMP, αλλά η Μούρθια επικράτησε με 81-76, αφήνοντας τους γηπεδούχους στο 0-2. Παρά τις προσπάθειες των παικτών του Γιώργου Λιμνιάτη, τα λάθη και η ανωτερότητα της ισπανικής ομάδας στα κρίσιμα σημεία έγειραν την πλάστιγγα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυναμικό ρυθμό και τη Μούρθια να παίρνει προβάδισμα 8-0, ωστόσο το Περιστέρι αντέδρασε γρήγορα με δύο τρίποντα του Έντι, μειώνοντας στον πόντο. Παρά την ενέργεια που έβγαζε η ελληνική ομάδα, τα λάθη στο ξεκίνημα επέτρεψαν στη Μούρθια να διατηρήσει το προβάδισμα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο μπροστά με 24-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, η Μούρθια τιμώρησε τα λάθη των γηπεδούχων και έφτασε να προηγείται με 41-35 στο ημίχρονο. Παρά την αντίσταση του Περιστερίου, που έβγαλε περισσότερη ενέργεια με την είσοδο του Αβδάλα και του Σταυρακόπουλου, οι Ισπανοί έβρισκαν λύσεις επιθετικά.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τοντόροβιτς δυσκόλεψε την άμυνα του Περιστερίου, με τη Μούρθια να φτάνει τη διαφορά στους 13 πόντους (51-38). Παρά το comeback των γηπεδούχων, που έφεραν το ματς στο -3 με σερί 7-0, τα κρίσιμα τρίποντα των Κοπέιν και Ράντεμπο έδωσαν ξανά αέρα στη Μούρθια. Στα τελευταία λεπτά, το Περιστέρι ισοφάρισε με τρίποντο του Χάρις, αλλά η εμπειρία των Ισπανών και ένα καλάθι του Τοντόροβιτς «σφράγισαν» τη νίκη τους.

Το Περιστέρι έδειξε σημάδια βελτίωσης, αλλά τα λάθη και η ποιότητα της Μούρθια κόστισαν την ήττα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P