Κατηγορίες
Super League 2

Ο Διαγόρας Ρόδου μετακομίζει στην Αθήνα!

Απίστευτες εξελίξεις στον Διαγόρα, όπως αποκαλύπτει το TOPFM.GR, με τον ”γηραιό” να συμφωνεί με τον Μάκη Σιδηρόπουλο και να μετακομίζει στην Αθήνα.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

”Κοσμογονικές εξελίξεις στον ιστορικό Διαγόρα. Έχουν έλθει πληροφορίες στα γραφεία μας ότι ο Διαγόρας και η διοίκηση του αποφάσισε να μετακομίσει κυριολεκτικά στην Αθήνα. Χτες το βράδυ στο ξενοδοχείο που διαμένουν οι ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από επίσημα χείλη ότι νέος γενικός διευθυντής ανέλαβε ο Μάκης Σιδηρόπουλος. Ενημερώθηκαν οι παίκτες ότι θα μετακομίσουν στην Αθήνα και μάλιστα το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα γίνει θεωρητικά σε γήπεδο Αθηνών.

Μια εξέλιξη που είναι ντροπιαστική για τον ιστορικό σύλλογο. Δεν είναι λύση η αλλαγή έδρας αλλά διάλυση. Η κόντρα διοίκησης με τους οργανωμένους καλά κρατεί και πληγωμένος θα βγει ο σύλλογος. Μόνο που πλέον η αλλαγή αυτή δείχνει ότι ο Διαγόρας είναι απρόσωπος και ο καθένας κάνει ότι θέλει χωρίς να λογαριάζει απολύτως τίποτα. Με βάση το πρόγραμμα των κυανέρυθρων παίζει με τον Εθνικό Κεραμιδίου, στη συνέχεια παίζει εντός με ΠΑΟΚ Β, αλλά μπορεί να ζητήσει αλλαγή έδρας και μετά δύο συνεχόμενα εκτός έδρας, κάτι που στην ουσία βολεύει τον Διαγόρα η μετακίνηση αυτή γιατί θα χρησιμοποιεί μόνο ένα πούλμαν και με λιγότερα έξοδα. Η ομάδα αναχωρεί με καράβι σήμερα το απόγευμα με προορισμό την Αθήνα”.

Πηγή : 12sports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P