Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Στον Άγγελο Διγκόζη τα… κλειδιά ο ΑΟΝΑ

Άμεσα κινήθηκε για την αντικατάσταση του Γιώργου Κούτση ο ΑΟ Νέας Αρτάκης, που ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον Άγγελο Διγκόζη.

Αναλυτικά :

“Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Αρτάκης είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία και έναρξη συνεργασίας του με τον επιτυχημένο Προπονητή ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΓΚΟΖΗ στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής 2024-2025.

Ο Άγγελος Διγκόζης είναι γεννημένος στις 19 Μαρτίου 1974 και είναι κάτοχος UEFA PRO. Πραγματοποίησε καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος σε Απ. Καλαμαριάς, Βέροια, Καβάλα, ΟΦΗ Ηρακλείου Κρήτης, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Άρη Θεσσαλονίκης, Λάρισα (κατάκτηση κυπέλλου Ελλάδος 2007-συμμετοχή Europa League), Ξάνθη, Πανσερραϊκό, αγωνίστηκε στο σύνολο 435 παιχνίδια και σημείωσε 42 γκολ ως αμυντικός μέσος.

Ο Άγγελος Διγκόζης έχει συνεργαστεί ξανά με την ομάδα μας την περίοδο 2021-2022 και στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο των ομάδων ως προπονητής μεταξύ άλλων και των Κοζάνης, Διαγόρα Ρόδου, Πανσερραϊκού, Κέρκυρας, Πανηλειακού, Δόξας Δράμας, Καβάλας, Τυρνάβου, Αιγινιακού, Παναχαϊκής, Τρικάλων.

Οι υψηλοί πρωταγωνιστικοί στόχοι και η προοπτική για διακρίσεις εκατέρωθεν με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν οι σημαντικοί παράγοντες για την επίτευξη της συμφωνίας μας.

Ευχόμαστε πάνω από όλα υγεία , δύναμη και προσήλωση στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουν τεθεί.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P