Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξαιρετικές επιλογές της ΕΠΣ Κοζάνης για τους Ενωσιακούς προπονητές

Η ΕΠΣ Κοζάνης ανακοίνωσε την Τετάρτη (9/10) τους προπονητές για τις Μικτές ομάδες και ομολογουμένως, οι επιλογές της είναι εξαιρετικές.

Ο Παντελής Καπετάνος αναλαμβάνει το τμήμα U16. Για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς πρόκειται για ένα πρόσωπο κοινά αποδεκτό από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι μόνο. Οι 400 συμμετοχές, η φανέλα με το εθνόσημο αλλά και η Στεάουα στην οποία λατρεύτηκε, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνοδεύουν την καριέρα του.

Μαζί του στο τεχνικό team και ο Στάθης Κωνσταντινίδης, που θα θητεύσει στον πάγκο της U14. Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με θητεία σε Δόξα Βύρωνα, Αστέρα Βάρης, Χαραυγιακό κα. έχει σημαντικές παραστάσεις από τα ελληνικά γήπεδα.

Τέλος, στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή επιλέχθηκε ο Θέμης Τζημόπουλος. Με 500 επαγγελματικές συμμετοχές και παρουσία στο υψηλότερο επίπεδο (Λεβαδειακός, ΠΑΣ Γιάννινα, Βέροια, Κέρκυρα, Ακράτητος) αλλά και στο εξωτερικό (Κορόνα Κίελτσε στην Πολωνία), είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον στόχο που έχει θέση η ΕΠΣ Κοζάνης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P