Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Κύπελλο Ελλάδας : Ο Αστέρας Aktor πήρε την πρόκριση με γκολ στο 114′, απίθανος ο Αστράς! (vids)

Στον αγώνα της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Αστέρας AKTOR επικράτησε της Καβάλας με 1-0, χάρη στο γκολ του Τζίμα στην παράταση. Το ματς ήταν γεμάτο ένταση και δυνατές μονομαχίες, με τον Αστέρα να εξασφαλίζει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι Αργοναύτες πάλεψαν για την έκπληξη, είχαν σε μεγάλη μέρα τον Λευτέρη Αστρά, ωστόσο “πληγώθηκε” λίγο πριν το φινάλε της παράτασης.

Ο Αστέρας ξεκίνησε δυναμικά, αλλά η Καβάλα είχε την πρώτη καλή ευκαιρία στο 13ο λεπτό, όταν ο Παπαδόπουλος δεν εκτέλεσε και προτίμησε πάσα, που αποκρούστηκε σε κόρνερ. Ο Μακέντα του Αστέρα είχε μια σημαντική ευκαιρία στο 33’, αλλά ο Αστράς της Καβάλας απέκρουσε. Η Καβάλα απείλησε ξανά στο 39’, χωρίς όμως να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ρεγκίς δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Αστρά, που πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση. Ο αγώνας οδηγήθηκε στην παράταση, όπου η πίεση των Αρκάδων συνεχίστηκε.

Το καθοριστικό γκολ ήρθε στο 115ο λεπτό με πλασέ του Τζίμα, έπειτα από σέντρα του Καλτσά. Η Καβάλα δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ο Αστέρας AKTOR πανηγύρισε την πρόκριση με αυτό το κρίσιμο τέρμα.

Συνθέσεις

Καβάλα (Νίκος Καραμπετάκης) : Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Δαλιανόπουλος (46′ Κατσούρρι), Αναστασόπουλος (60′ Δημητριάδης), Μέτσε (96′ Λέλεκας), Γαβριηλίδης, Πάσαγκιτς, Ομπιόχα (60′ Μάντιτς), Γκέκας (72′ Κόμλιας), Παπαδόπουλος (85′ Κασέμι)

Αστέρας Aktor (Γιάννης Δουβίκας) : Τσιντώτας, Γκαρθία (85′ Μπιλέ), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρες (98′ Xουχούμης), Τζανδάρης (56′ Γκος), Μούμο (98′ Ρέντζιτς), Καλτσάς, Παλάσιος (46′ Μπαρτόλο), Ρεγκίς (69′ Τζίμας), Μακέντα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P