Κατηγορίες
Super League 2

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ Β στη Χαλάστρα, 3-1 τον Καμπανιακό (vids)

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε την Παρασκευή 11/10 ο ΠΑΟΚ Β, χάρη στο 3-1 επί του Καμπανιακού στο γήπεδο της Χαλάστρας.

Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στη Super League 2, η ομάδα του Αλέξανδρου Παπαβασιλείου ήταν κυρίαρχη στο ματς και με το σημερινό τρίποντο, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του 1ου ομίλου.

Από την άλλη πλευρά, ο Καμπανιακός γνώρισε τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα και για πρώτη φορά δέχεται πάνω από δύο τέρματα.

Το φιλμ

Μόλις στο 2ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ Β κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ, χάρη στη διάθεση του Ουρτάδο να πιέσει ψηλά, από τα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης! Ο Κολομβιανός στράικερ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, και στην προσπάθεια του να μπει σε αυτή ανατράπηκε από τον Σέχου, με τον διαιτητή να δίνει, σωστά την εσχάτη των ποινών.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χισάμ Κανίς, όπου δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει τον Γιακουμή και να γράψει το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο ο ΠΑΟΚ Β ήταν αυτός που έφτασε μια «ανάσα» από το δεύτερο γκολ, με τον Σμυρλή στο 20′. Ο Ουρτάδο υποδέχθηκε την μπαλιά του Γρόσδη στην πλάτη της άμυνας, έκανε αμέσως το τακουνάκι για τον Σμυρλή, με τον νεαρό εξτρέμ να σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να φεύγει λίγο έξω!

Στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 22′ με την ισοφάριση, αστόχησε από το σημείο του πέναλτι ο Νίκος Καθάριος.

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε να καθορίζει το «τέμπο» της αναμέτρησης, και να φτάνει με σχετική ευκολία στην περιοχή του Γιακούμή. Στο 35′ ο δραστήριος Ουρτάδο έφτασε «φάτσα» με το γκολ, όταν πέρασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, για να σταματήσει το πλασέ του πάνω στη γραμμή ο Παπαστεριανός.

Η ανωτερότητα των «ασπρόμαυρων» μεταφράστηκε τελικά και σε δεύτερο γκολ, με τον Γρόσδη να σκοράρει με ένα βολέ- ποίημα στο 43′, σουτάροντας με τη μία για το 0-2, που ισχυροποίησε τη θέση της ομάδας του, ενόψει δεύτερου μέρους.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με διαφορετική αφετηρία στο δεύτερο μέρος, με τον ΠΑΟΚ Β να θέλει ένα γκολ που ουσιαστικά θα του «κλειδώσει» το παιχνίδι, και τον Καμπανιακό το γκολ που θα του επέτρεπε να διεκδικήσει την επιστροφή του.

Τελικά, αυτό ήρθε για τους «ασπρόμαυρους», από το δραστήριο Ουρτάδο, που εκμεταλλεύτηκε ακόμα ένα λάθος της αμυντικής γραμμής, απελευθερώθηκε και με πλασέ μέσα από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3, για να διώξει το όποιο… άγχος.

Ο ΠΑΟΚ Β συνέχισε να διαχειρίζεται το παιχνίδι, με τον κόουτς Παπαβασιλείου να προχωρά και σε κινήσεις από τον πάγκο για το απαραίτητο φρεσκάρισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα λεπτά που ακολούθησαν, οι γηπεδούχοι δεν δημιούργησαν κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία, ενώ ο ΠΑΟΚ Β έφτασε μια ανάσα από το ο-4.

Πιο συγκεκριμένα, στο 80′ ο Μπράντονιτς βγάζει τον Κανίς σε θέση βολής, με τον Μαροκινό να μην μπορεί να νικήσει τον Γιακουμή από κοντά. Από το ριμπάουντ η μπάλα κατέληξε στον Ρουμιάντσεβ, με τον Γιακουμή και το δοκάρι να στερούν από τον ΠΑΟΚ Β το τέταρτο γκολ.

Τελικά, πριν το φινάλε οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Διαμαντόπουλο (1-3), ενώ ένα λεπτό ο ίδιος παίκτης έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο τέρμα.

Συνθέσεις

Καμπανιακός (Κώστας Γεωργιάδης) : Γιακουμής, Παπακωνσταντίνου (46′ Γαρύφαλλος), Έππας, Κολλαράς, Ν. Καθάριος (59′ Π. Καθάριος), Φροσύνης, Κωτσόπουλος (46′ Μανιός), Ντουμάνης (59′ Διαμαντόπουλος), Σέχου, Παπαστεριανός, Πέττας (46΄Σαρβανίδης)

ΠΑΟΚ Β (Αλέξανδρος Παπαβασιλείου) : Μοναστηρλής, Φίλων, Σινανάι, Λαγωνίδης, Κωττάς (78′ Ρουμιάντσεβ), Γρόσδης, Τσοπούρογλου (78′ Μπράντονιτς), Γκούμας (67′ Καλόγερος), Κανίς (83′ Αδάμ), Σμυρλής (67′ Τσαούσης), Ουρτάδο

ΑΓ Ν Ι Η ΓΥ ΓΚ +/- Β
1 ΑΕΛ 3 3 0 0 8 2 6 9
2 ΠΑΟΚ Β 4 2 2 0 6 3 3 8
3 ΠΑΣ Γιάννινα 3 2 1 0 3 1 2 7
4 Καμπανιακός 4 2 0 2 4 4 0 6
5 Μακεδονικός 3 1 1 1 2 2 0 4
6 Καβάλα 3 0 2 1 2 3 -1 2
7 Ηρακλής 3 0 2 1 2 3 -1 2
8 Νίκη Βόλου 3 0 2 1 1 3 -2 2
9 Εθνικός Ν.Κεραμιδίου 3 0 1 2 1 4 -3 1
10 Διαγόρας Ρόδου 3 0 1 2 0 4 -4 1
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P