Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

“Χ”ορταστικό φιλικό της Εθνικής Νέων με το Μεξικό

Η Εθνική Νέων ήρθε ισόπαλη 3-3 με το Μεξικό στη δεύτερη αγωνιστική του τουρνουά φιλικών αγώνων, που διεξάγεται στο Πόρετς της Κροατίας. Τα γκολ για την Εθνική Ομάδα σημείωσαν ο Μπρέγκου στο 45′, ο Κούπενος στο 61′ και ο Χατσίδης στο 67′.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Μεξικού αποτελούνταν από παίκτες ηλικίας Κ20 (2005) στο πλαίσιο προετοιμασίας για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του διεθνούς ποδοσφαιριστή Τζορτζ Μπάλντοκ ενώ ως φόρο τιμής στον εκλιπόντα οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια στην αναμέτρηση.

Η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση στο τουρνουά για την Εθνική Νέων είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στις 12:00 με αντίπαλο την οικοδέσποινα Κροατία στο Sports Centre Zelena Laguna.

Ελλάδα (Βαγγέλης Μόρας): Μπελερής, Παναγάκος, Γαλιάτσος, Καλαϊτσίδης, Θεοχάρης, Πολιτάκης, Λυκουρίνος, Σαντής, Χατσίδης, Κοσίδης, Ανδρικόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Μπρέγκου, Κούπενος, Αλαφάκης, Μπαταούλας, Μαρούτσης, Μύθου, Δεληανίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P