Κατηγορίες
Super League 2

Ματσάρα στο Σεραφίδειο, και τα τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο! (vids+HIGHLIGHTS)

Τρομερό το πρώτο χρονικά παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής στη Super League 2!

Η ΑΕΚ Β δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της και έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Καλαμάτα σε έναν αγώνα γεμάτο ένταση και φάσεις. Η ομάδα του Νίκου Κούστα ξεκίνησε δυναμικά και μόλις στο 10’ είχε ήδη βρεθεί μπροστά με 2-0 χάρη στα γκολ των Κοντονίκου και Σόσα.

Η Καλαμάτα, όμως, αντέδρασε γρήγορα, με τον Μπαράλες να μειώνει το σκορ στο 31’ και τον Παμλίδη να ισοφαρίζει στο 40’ με ένα εντυπωσιακό σουτ από τα 30 μέτρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες επικεντρώθηκαν περισσότερο στην άμυνα, με την ΑΕΚ Β’ να χάνει σημαντικές ευκαιρίες να επανακτήσει το προβάδισμα. Στο 57’, ο Κολιμάτσης επιχείρησε ένα θεαματικό ψαλιδάκι, ενώ στο 66’ ο Κάτσικας ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας, Κότσαρη, σε εντυπωσιακή επέμβαση. Λίγο αργότερα, ο Θεοδωρίδης και ο Κολιμάτσης έχασαν δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον Θεοδωρίδη να αστοχεί σε τετ α τετ στο 72’.

Η αποβολή του Θεοδωρίδη στο 90+5’ άφησε την ΑΕΚ Β’ με δέκα παίκτες, καθιστώντας ακόμα πιο δύσκολη την προσπάθειά της να διεκδικήσει τη νίκη. Παρά την πίεση που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά από την Καλαμάτα, με τον Μορέιρα να απειλεί από στατική φάση, η ΑΕΚ Β’ κατάφερε να κρατήσει την ισοπαλία.

Αυτή η αναμέτρηση αναδεικνύει τις αμυντικές αδυναμίες της ΑΕΚ Β’, παρά το θετικό ξεκίνημα και τις επιθετικές προσπάθειες. Από την άλλη πλευρά, η Καλαμάτα έδειξε ανθεκτικότητα και καλή αντίδραση, καταφέρνοντας να φύγει με έναν βαθμό από ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι.

Με αυτή την ισοπαλία, η ΑΕΚ Β’ χάνει πολύτιμους βαθμούς, ενώ η Καλαμάτα συνεχίζει να δείχνει τις δυνατότητές της απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους.

Συνθέσεις

ΑΕΚ Β (Νίκος Κούστας) : Θεοχάρης, Μανίσα, Κοσίδης, Παυλάκης, Κάτσικας(70’ Λεφράνκ, 90+2’ Αντωνόπουλος), Ρουκουνάκης, Κολιμάτσης(79’ Μαυρουδής), Γκολφίνος, Σόσα(90+3’ Τζούντα Γκαρσία), Κοντονίκος(46’ Κανελλόπουλος), Θεοδωρίδης.

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος) : Κότσαρης, Βασιλαντωνόπουλος(46’ Γουές), Βαλεριάνος, Στρούγγης, Πίρινεν, Μουστακόπουλος(90+5’ Κατάλντι), Μορέιρα, Ριένστρα(60’ Ξενιτίδης), Γρίβας, Παμλίδης(75’ Φριμπόνγκ), Μπαράλες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P