Κατηγορίες
Γ ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας : Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τη Γ Ερασιτεχνική

Η ΕΠΣ Ημαθίας ανακοίνωσε ότι ξεκινούν οι δηλώσεις συμμετοχής για το πρωτάθλημα της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, με τις ομάδες να έχουν περιθώριο να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από σήμερα, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, μέχρι και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024.

Οι ομάδες της Γ’ Κατηγορίας ήδη έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους, θέτοντας τις βάσεις για μια απαιτητική σεζόν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των σωματείων που θα συμμετάσχουν φέτος έχει κλείσει σε μεγάλο βαθμό, καθώς οι περισσότερες ομάδες έχουν ξεκινήσει τις προπονήσεις τους και προετοιμάζονται δυναμικά για την αγωνιστική περίοδο.

Μεταξύ των ομάδων που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι ιστορικά σωματεία από την περιοχή της Ημαθίας, τα οποία έχουν σκοπό να διεκδικήσουν την άνοδό τους στις υψηλότερες κατηγορίες. Παράλληλα, αρκετές νέες και ανανεωμένες ομάδες προσδοκούν να δείξουν τις δυνατότητές τους και να κάνουν μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Η νέα σεζόν αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική, καθώς πολλές ομάδες έχουν ενισχυθεί με νέους παίκτες, ενώ οι προπονητές τους προετοιμάζουν στρατηγικές και αγωνιστικά πλάνα για να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της κατηγορίας.

Το sportsup.gr έχει επικοινωνήσει με τα σωματεία που θα δηλώσουν συμμετοχή, όπως ο Άχθος Αρούρης, η ΑΕΚ Καμποχωρίου, η Παλασίδειος Ακαδημία, οι Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας, ενώ ήδη έχουμε δει σε δημοσιεύματα από την Αλεξάνδρεια την έναρξη της προετοιμασίας του Κένταυρου Λουτρού.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, εντοπίσαμε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την πρόθεση ομάδων που είχαν τεθεί ανενεργές τα παλαιότερα χρόνια, ωστόσο όλα θα κριθούν στο δια ταύτα, δηλαδή στις επερχόμενες δηλώσεις συμμετοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P