Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο Παναθηναϊκός έκανε αφιέρωμα για την Ελπίδα Μονοσπίτων!

Ο Παναθηναϊκός κάνει τις τελευταίες μέρες ένα ξεχωριστό αφιέρωμα και παρουσιάζει τη σχέση του με ομάδες που έχουν… Παναθηναϊκή προέλευση!

Το Τριφύλλι αναφέρθηκε στην Ελπίδα Μονοσπίτων, η οποία έχει αποχωρήσει από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Ημαθίας από το 2017, έχοντας φορέσει τη φανέλα της σπουδαία ονόματα όχι μόνο του ποδοσφαίρου του νομού αλλά και στη χώρα μας, όμως ο Χρήστος Χωλόπουλος και ο Θωμάς Τρούπκος.

Αναλυτικά τι αναφέρει το αφιέρωμα :

“Μία ομάδα… κόσμημα, η οποία είναι φτιαγμένη σε Παναθηναϊκά πρότυπα έχει την τιμή να διαθέτει ο Νομός Ημαθίας. Ο λόγος για την Ελπίδα Μονοσπίτων η οποία έχει πράσινες φανέλες και για σήμα το τριφύλλι!

Τα Μονόσπιτα είναι ένας μικρός οικισμός της Ημαθίας και έχουν το δικό τους καμάρι, την Ελπίδα η οποία είναι καταπράσινη!

Η ομάδα ιδρύθηκε το 1954 και διένυσε περίπου 65 χρόνια με το ίδιο σήμα και το ίδιο χρώμα! Το τριφύλλι θεσπίστηκε επειδή το γήπεδο φτιάχτηκε σε ένα λιβάδι που ήταν γεμάτο… τριφύλλια και κάπως έτσι οι άνθρωποι που την ίδρυσαν, μεταξύ των οποίων και πολλοί Παναθηναϊκοί, αποφάσισαν να της δώσουν πράσινο χρώμα για να μοιάζει με τον… σύλλογο μεγάλο όπου όπως έλεγαν οι ιδρυτές της μεσουρανούσε εκείνη την εποχή.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P