Κατηγορίες
Αθλήματα

Στους top 5 για το βραβείο «αθλητής της χρονιάς» ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για τον τίτλο του Αθλητή της Χρονιάς Ανδρών για τη σεζόν 2023-24, που απονέμεται από τη World Athletics, βρίσκεται ο Μίλτος Τεντόγλου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (14/10) η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου.

Η διαδικασία ψηφοφορίας για την ανάδειξη των κορυφαίων αθλητών του 2024 ξεκινάει αυτή την εβδομάδα και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η World Athletics απονέμει τρία βραβεία κορυφαίων αθλητών σε άνδρες και γυναίκες, καλύπτοντας διάφορες κατηγορίες: άλματα, ρίψεις, σύνθετα και δρομικά αγωνίσματα εντός σταδίου, καθώς και για τα εκτός σταδίου. Ένας αθλητής και μία αθλήτρια θα ανακηρυχθούν ως οι κορυφαίοι της χρονιάς συνολικά.

Η λίστα των υποψηφίων συντάχθηκε από ειδική επιτροπή και μέσω της ψηφοφορίας θα επιλεγούν οι δύο φιναλίστ σε κάθε κατηγορία.

Στην κατηγορία των ανδρών, ο Τεντόγλου θα αντιμετωπίσει κορυφαίους αθλητές, όπως ο Σουηδός «αστέρας» του άλματος επί κοντώ, Μόντο Ντουπλάντις, καθώς και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου στίβου, διεκδικώντας τον τίτλο του κορυφαίου αθλητή της χρονιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P