Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Δεν συνεχίζει ο Γαλτσίδης και οι συνεργάτες του στον Παναιγιάλειο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναιγιάλειου ανακοίνωσε την Τρίτη (15/10) τη λήξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Γαλτσίδη και τον συνεργάτη του, Πέτρο Τόπκα. Η απόφαση, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, βασίστηκε σε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά των δύο προπονητών προς τον πρόεδρο του ΔΣ, ενώ οι αντικαταστάτες τους αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Ωστόσο, μία μέρα πριν την ανακοίνωση του συλλόγου, ο Κώστας Γαλτσίδης είχε δημοσιεύσει μια ανάρτηση στα social media, στην οποία κατήγγειλε υβριστική και απειλητική συμπεριφορά από άτομο που συνεργάζεται στενά με τον πρόεδρο και θεωρείται επενδυτής της ομάδας. Σύμφωνα με τον προπονητή, οι ποδοσφαιριστές του έχουν εργαστεί με επαγγελματισμό για να εκπροσωπήσουν επάξια την ομάδα, όμως οι αξίες της αξιοπρέπειας και της ηθικής δεν είναι διαπραγματεύσιμες. Τόνισε μάλιστα ότι στηρίζει τους παίκτες του, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για τη συμπεριφορά του συγκεκριμένου ατόμου.

Δείτε το σχετικό post :

Η ανακοίνωση της ομάδας :

“Με απόφαση του Δ.Σ. του Παναιγιάλειου Γ.Σ. έληξε η συνεργασία του προπονητή Κώστα Γαλτσίδη και του συνεργάτη του Πέτρου Τόπκα. Οι λόγοι του διαζυγίου είχαν να κάνουν με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που επέδειξαν οι συγκεκριμένοι προς τον πρόεδρο του Δ.Σ. Ως αύριο θα έχουν ανακοινωθεί οι αντικαταστάτες τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P