Κατηγορίες
Basket

Έχασε τη συνοχή της στο τελευταίο δεκάλεπτο και ηττήθηκε στη Γερμανία η ΑΕΚ (vid)

Η ΑΕΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Βόννη με 93-73 στη 2η αγωνιστική του Basketball Champions League, κυρίως λόγω της εντυπωσιακής απόδοσης του Ντάριους ΜακΓκι. Ο Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 23 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Η Βόννη ανέβηκε έτσι στο 1-1, ενώ η ΑΕΚ υποχώρησε στο ίδιο ρεκόρ.

Η Ένωση δυσκολεύτηκε από την αρχή του αγώνα, με τη γερμανική ομάδα να αποκτά γρήγορα διψήφια διαφορά. Παρά την πίεση, οι παίκτες του Ντράγκαν Σάκοτα αντέδρασαν. Με την καθοδήγηση των Χάμπ και Μπράις, κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά και να πλησιάσουν στους τρεις πόντους στο ημίχρονο (39-36), με τη βελτίωση στην άμυνα να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Στην τρίτη περίοδο, η ΑΕΚ κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με το τρίποντο του Κουζμίνσκας (55-59). Ωστόσο, στην τέταρτη περίοδο, η Βόννη αντέδρασε δυναμικά, τρέχοντας ένα σερί 12-2, που τους έδωσε προβάδισμα 10 πόντων (71-61 στο 35’). Ο ΜακΓκι συνέχισε την εξαιρετική του εμφάνιση, κλειδώνοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους.

Παρά τις προσπάθειες της ΑΕΚ, η Βόννη κατάφερε να αυξήσει τη διαφορά, φτάνοντας στο τελικό 93-73. Ο Τόμας Κένεντι πρόσθεσε 16 πόντους για τους νικητές, ενώ από την ΑΕΚ ξεχώρισαν οι Χάμπ και Χέιλ.

Τα δεκάλεπτα: 26-17, 39-36, 59-59, 93-73.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P