Κατηγορίες
Γενικά

Ζαγαρίτης: Αναντικατάστατος με το… καλημέρα στην Eredivisie!

Η ελληνική ποδοσφαιρική παροικία στην Ολλανδία έχει πλέον ένα νέο μέλος, καθώς ο Βασίλης Ζαγαρίτης αποτελεί από αυτό το καλοκαίρι παίκτη της Αλμίρε Σίτι. Ο 23χρονος αριστερός μπακ άφησε την Πάρμα και την Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Eredivisie, αναζητώντας περισσότερες ευκαιρίες και τακτική αγωνιστική συμμετοχή.

Η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Αλμίρε Σίτι ήρθε λίγο μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Πάρμα, όπου είχε αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια χωρίς όμως να καταφέρει να βρει μόνιμη θέση στην ενδεκάδα. Μετά την αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα, ο Ζαγαρίτης επέλεξε να μετακομίσει στην Ολλανδία, υπογράφοντας συμβόλαιο για 2+1 χρόνια με την Αλμίρε Σίτι. Το συμβόλαιο αυτό είναι κλειστό μέχρι το 2026, με την ομάδα να έχει την επιλογή ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι απολαβές του Ζαγαρίτη στην Αλμίρε Σίτι είναι κάπως χαμηλότερες σε σχέση με τα 350 χιλ. ευρώ που λάμβανε ετησίως στην Πάρμα, ωστόσο ο νεαρός αμυντικός επέλεξε να δώσει προτεραιότητα στην αγωνιστική του εξέλιξη. Στην Eredivisie, μία από τις πιο ανταγωνιστικές λίγκες της Ευρώπης για την ανάπτυξη νέων ταλέντων, ο Ζαγαρίτης έχει την ευκαιρία να καθιερωθεί ως βασικός παίκτης, κάτι που επιζητούσε εδώ και καιρό.

Η μεταγραφή στην Αλμίρε Σίτι αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για τον 23χρονο, που φιλοδοξεί να αναδείξει το ταλέντο του και να εδραιωθεί στην Ολλανδία. Η Eredivisie είναι γνωστή για την ταχύτητα και το επιθετικό στυλ παιχνιδιού της, προσφέροντας στον Ζαγαρίτη το ιδανικό περιβάλλον για να εξελιχθεί και να αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητές του.

Όπως αναφέρει το sportjournal, ο Ζαγαρίτης έχει ήδη καταφέρει (όπως προείπαμε) να προσαρμοστεί στα δεδομένα της νέας του ομάδας, κερδίζοντας θέση στην αρχική ενδεκάδα (8 συμμετοχές), και πλέον στοχεύει να συνεχίσει με σταθερές εμφανίσεις, βοηθώντας την Αλμίρε Σίτι να πετύχει τον (δύσκολο βέβαια) στόχο της παραμονής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P