Κατηγορίες
Αθλήματα

Αμβέρσα: Εκτός συνέχειας τα αδέρφια Τσιτσιπά

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν θα μπορέσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους στο European Open, με το ελληνικό δίδυμο να γνωρίζει τον αποκλεισμό στον 1ο γύρο από τους Ολλανδούς Ρόμπιν Χάασε και Ντέβιντ Πέλ με 6-3, 6-4 μετά από 64 λεπτά.

Οι Έλληνες παίκτες τελείωσαν το παιχνίδι με 8 διπλά λάθη, έχοντας παράλληλα και αρκετές δυσκολίες στα περασμένα πρώτα service (48%), κάτι που εκμεταλλεύτηκε το ολλανδικό δίδυμο βρίσκοντας ένα break σε κάθε set.

Το πρώτο από τα δύο ήρθε στο 4ο game του 1ου set (3-1), το οποίο στη συνέχεια κατάφεραν να το αξιοποιήσουν και να φτάσουν στην κατάκτηση του set, αν και χρειάστηκε να σβήσουν δύο break-points των αδερφών Τσιτσιπά στο 9ο και τελευταίο game.

Με break ξεκίνησε και το 2ο set για τους Ολλανδούς (1-0), με τα αδέρφια Τσιτσιπά να έχουν το απόλυτο στους κερδισμένους πόντους στο πρώτο service (15/15), αλλά να “πληγώνονται” από το δεύτερο όπου το ποσοστό του ήταν αρκετά χαμηλό φτάνοντας το 18% (2/11).

Χάασε και Πελ συνέχισαν να κρατούν το δικό τους sevice και επιστρέφοντας από το 0/30 στο τελευταίο game του αγώνα σφράγισαν τη νίκη και την πρόκριση στα προημιτελικα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει φυσικά στο τουρνουά, όπου την Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα (19:39 GR) απέναντι στον Βραζιλιάνο Τιάγκο Σέιμποθ Γουάιλντ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P