Κατηγορίες
Basket

Έχασε το παιχνίδι με τη Χάποελ μέσα από τα χέρια του ο Άρης (vid)

Η νίκη απέναντι στη Λιετκαμπέλις την περασμένη εβδομάδα φάνηκε να δίνει στον Άρη μια αίσθηση ικανοποίησης και ελπίδας για επανεκκίνηση, αλλά η ήττα από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ με 78-68, μέσα στο Nick Galis Hall, απέδειξε ότι η ομάδα εξακολουθεί να ψάχνει το μονοπάτι της σταθερότητας. Αν και προηγήθηκε με 11 πόντους, η εμφάνιση του Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους που σημείωσε σχεδόν τους μισούς πόντους της ομάδας (18 από τους 39 στο ημίχρονο) δεν ήταν αρκετή για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Αυτή η ήττα αφήνει τον Άρη με ρεκόρ 1-7 συνολικά στη σεζόν και 1-3 στο Eurocup, κάτι που πιθανότατα θα φέρει νέες αλλαγές στο ρόστερ. Η ομάδα αναζητά ενίσχυση, αρχικά από την ελληνική αγορά, ενώ εξετάζει και την απόκτηση σέντερ από το εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά, το ζητούμενο παραμένει η βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά, προηγούμενος με 7-2 στο 3’, όμως η Χάποελ αντέδρασε γρήγορα με τον Κρις Τζόνσον να σκοράρει 9 πόντους, οδηγώντας την ομάδα του σε ένα επιμέρους 13-2. Η άμυνα του Άρη βελτιώθηκε, αλλά στην επίθεση υπήρξε αστοχία, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να κλείσει με 17-23 υπέρ των Ισραηλινών.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Άρης με ηγέτη τον Ντε Τζούλιους πλησίασε στο 22-25 και στη συνέχεια κατάφερε να προηγηθεί με 33-29 μετά από ένα σερί 11-0, ενώ έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 39-32.

Παρά την καλή αρχή στο δεύτερο ημίχρονο, η Χάποελ εκμεταλλεύτηκε λάθη και την απώλεια συγκέντρωσης του Άρη, μειώνοντας τη διαφορά στο 51-48 στο τέλος της τρίτης περιόδου. Στην τέταρτη, η Χάποελ έκανε ένα επιμέρους 19-6, βρέθηκε μπροστά με 57-67 και τελικά έφτασε στη νίκη, καθώς ο Άρης ήταν άστοχος από τη γραμμή του τριπόντου στο κρίσιμο σημείο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P