Κατηγορίες
Basket

Μαρούσι: Κυρίαρχο στην κορυφή του 7ου ομίλου στο European Cup! (vid)

Το Μαρούσι μπορεί και είναι μια ομάδα με προοπτικές για εξαιρετική πορεία στο φετινό FIBA European Cup, καθώς μετά τη νίκη του επί της Σαμπάχ στο Αζερμπαϊτζάν με 82-68, βρίσκεται στην κορυφή του 7ου ομίλου με δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η πρώτη περίοδος του αγώνα ήταν ισορροπημένη, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκοράρισμα χωρίς να μπορεί καμία να πάρει σημαντικό προβάδισμα. Το σκορ στο τέλος της περιόδου ήταν 27-25 υπέρ των Αζέρων. Ωστόσο, η δεύτερη περίοδος ξεκίνησε δυναμικά για τη Σαμπάχ, η οποία έκανε ένα σερί 9-0 στα πρώτα τρία λεπτά, φτάνοντας τη διαφορά στους 10 πόντους. Το Μαρούσι, όμως, με ηγέτη τον Φρίντρικσον, κατάφερε να αντιδράσει και να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενο με 41-40.

Στην τρίτη περίοδο, το Μαρούσι έδειξε για πρώτη φορά τόσο ισχυρό σε επίθεση και άμυνα, διατηρώντας τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η ελληνική ομάδα κατάφερε να κλείσει την περίοδο με διαφορά 9 πόντων, 62-53, θέτοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο, παρά τις προσπάθειες των παικτών του Ρίμας Κουρτινάιτις για αντεπίθεση, το Μαρούσι δεν πτοήθηκε, βρήκε λύσεις και διατήρησε την πρωτοπορία, κατακτώντας το πολύτιμο διπλό που το κρατά στην κορυφή του ομίλου.

Με την αυτοπεποίθηση στα ύψη και καλές εμφανίσεις, η ελληνική ομάδα δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει μακριά στη φετινή διοργάνωση.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P