Κατηγορίες
Super League 2

Τάτσης και Οφρυδόπουλος για τα Χανιά

Ένας εκ των Γιάννη Τάτση ή Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι όπως όλα δείχνουν ο προπονητής των Χανίων και αντικαταστάτης του Δημήτρη Σπανού.

Η πληροφόρηση του athlitiko.gr, αναφέρει ότι οι δύο προπονητές έχουν πάρει το προβάδισμα από την πλευρά της διοίκησης με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες ούτως ώστε ένας εκ των δύο ν’ αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Τάτσης, που στο παρελθόν είχε εργαστεί στο πλευρό του Γιώργου Πετράκη στα Χανιά, που είναι ένα μέρος γνώριμο γι’ αυτόν, καθώς έχει δουλέψει και στον Πλατανιά, ήταν μέχρι και πριν από λίγες ώρες προπονητής στην Παναχαϊκή, ο δε Οφρυδόπουλος από την πρώτη στιγμή έχει ξεχωρίσει από τα Χανιά ώστε ν’ αναλάβει το τιμόνι της ομάδας.

Η πληροφόρηση αναφέρει ότι ο μέχρι πρότινος προπονητής του Ηρακλή παρουσιάζεται θετικός στο να έρθει στα Χανιά, έχοντας θέσει από την άλλη κάποιες προϋποθέσεις για να πει το οριστικό «ναι». Εφόσον αυτές γίνουν αποδεκτές από τον Αντ. Ροκάκη τότε θα είναι αυτός που θα επιλεγεί για την τεχνική ηγεσία.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα των Χανίων επέστρεψε την Τετάρτη το πρωί στις προπονήσεις, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Αιγάλεω, με τον Νίκο Μαναρώλη να είναι αυτός που προπόνησε τους ποδοσφαιριστές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P