Αθλήματα

Αμβέρσα: Εκτός ημιτελικών ο Τσιτσιπάς (vid)

Με ένα break σε κάθε set ο Γίρι Λεχέτσκα επικράτησε, για 2η φορά φέτος, του Στέφανου Τσιτσιπά, με 6-4, 6-4 μετά από μία ώρα και 24 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά του European Open.

Απογοητευτικός ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, ηττήθηκε από τον 22χρονο Τσέχο (Νο.33) σε 84 λεπτά και δεν θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει την πορεία προς τον δεύτερο φετινό του τίτλο.

Και είναι κρίμα, γιατί έμειναν εκτός και οι Άλεξ Ντε Μινόρ, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ, οπότε στα χαρτιά ο Στέφανος ήταν το μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο! Τώρα τη… θέση του πήρε ο Λεχέτσκα, που θα παίξει στα ημιτελικά με Μάρκος Γκιρόν ή Ζιζού Μπεργκς.

Ο Στεφ, όμως, έχασε και την ευκαιρία να πλησιάσει την τοπ οκτάδα του Race, που οδηγεί στο ATP Finals, καθώς εκτός του Ντε Μινόρ, ηττήθηκαν σήμερα στη Στοκχόλμη και οι Αντρέι Ρούμπλεφ (από τον Σταν Βαβρίνκα) και Κάσπερ Ρουντ (από τον Τάλον Γκρίσκπορ).

Τα περιθώρια τώρα έχουν στενέψει επικίνδυνα και ο Έλληνας πρωταθλητής θα χρειαστεί πολύ καλύτερες εμφανίσεις σε Βασιλεία και Μπερσί, αλλά και νέες γκέλες των αντιπάλων του.

*Tennis24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P