ΕΠΣ Ημαθίας : Στον Φίλιππο Μελίκης ο Νίκος Μωυσίδης

Επιστρέφει στην Ημαθία ο Νίκος Μωυσίδης, ο οποίος θα αγωνιστεί στον Φίλιππο Μελίκης.

Ο 21χρονος (25/09/2003) μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στην ΕΠΣ Λέσβου με τον Αετό Λουτρών, ενώ παλαιότερα έπαιξε σε Νίκη Αγκαθιάς, Βέροια U19 και ΑΕΠ Βέροιας.

Η ανακοίνωση :

“Η ομάδα μας ενισχύεται ακόμη περισσότερο με τη νέα μεταγραφική προσθήκη του 21χρονου ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, Νίκου Μωυσίδη, ο οποίος έρχεται με σημαντική εμπειρία από την ΑΕΠ Βέροια, Κ19 της Βέροιας, Νίκη Αγκαθιάς και Αετό Λουτρών.

Πρόκειται για έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη, που διαθέτει την τεχνική κατάρτιση και την ικανότητα να δημιουργεί φάσεις, ενώ παράλληλα μπορεί να συνδυαστεί άψογα με τους υπόλοιπους επιθετικούς.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεχώρισε από νωρίς με τις εμφανίσεις του, αποδεικνύοντας πως μπορεί να συνεισφέρει στο δημιουργικό κομμάτι, αλλά και να τελειώνει φάσεις με αυτοπεποίθηση. Με την ταχύτητα, την τεχνική και τη δημιουργική του ικανότητα, αναμένεται να γίνει ένας από τους πρωταγωνιστές της ομάδας μας τη φετινή σεζόν.

Καλωσορίζουμε τον 21χρονο μεσοεπιθετικό στην οικογένεια τoυ Φίλιππου Μελίκης και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και όμορφες στιγμές στο γήπεδο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P