Αθλήματα

Απίστευτο τένις και τρομερά στιγμιότυπα στο ματς Τζόκοβιτς – Ναδάλ! (vids)

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφα Ναδάλ για ένα set θύμισαν στους νεότερους ένα δείγμα από αυτό που έκαναν 20 χρόνια τώρα. Ο Σέρβος επικράτησε με 6-2, 7-6(5) μετά από μια ώρα και 31 λεπτά κατακτώντας την 3η θέση του τουρνουά, αν κι αυτό λίγη σημασία έχει μπροστά σε αυτά που μας έχουν χαρίσει αυτοί οι δύο “θρύλοι”.

Μέσα σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα, οι δύο παίκτες “ξέχασαν” για ένα set ότι είναι 37 και 38 ετών αντίστοιχα, “ξέχασαν” ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που παίζουν μαζί ως εν ενεργεία παίκτες και φρόντισαν να μας αποζημιώσουν με εξαιρετικό τένις.

Όπως αναφέρει το Tennis24, το 1ο set πήγε στον Τζόκοβιτς, ο οποίος βρήκε 2 break στην αρχή και στο τέλος (1-0, 5-2) και με 6-2 πήρε προβάδισμα με 1-0. Στο 2ο set ο Σέρβος βρήκε ακόμα ένα break (1-0), το οποίο αυτή τη φορά το πήρε άμεσα πίσω ο Ναδάλ (1-1).

Ο Τζόκοβιτς στη συνέχεια έκανε ένα μεγάλο hold (έσβησε 3 break-points), ισοφαρίζοντας σε 3-3, αμέσως μετά έκανε το ίδιο και ο Ναδάλ (έσβησε 2 break-points), παίρνοντας προβάδισμα με 4-3, με τον Σέρβο να βρίσκει νέο break στο 9ο game κάνοντας το 5-4. Όμως και πάλι ο Ναδάλ απάντησε τη στιγμή που ο Τζόκοβιτς σέρβιρε για τη νίκη, κάνοντας το 5-5.

Το ίδιο έγινε και στο tie-break με τον Τζόκοβιτς να φτάνει πρώτος σε mini-break (5/4), τον Ναδάλ να απαντάει ισοφαρίζοντας σε 5/5, αλλά τον Σέρβο να κατακτά τους επόμενους 2 πόντους φτάνοντας στη νίκη και παίρνοντας την 3η θέση στο τουρνουά. 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P