Αθλήματα

Εκπληκτικός Διομήδης, νίκησε 26-21 τη Βίσε στο Βέλγιο! (vids)

Τεράστια νίκη-μισή πρόκριση για τον Διομήδη με 26-21 στο Βέλγιο απέναντι στη Βίσε. Οι “Λύκοι” ήταν εξαιρετικοί και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με διαφορά πέντε τερμάτων, παρά το γεγονός ότι κέρδισαν τέσσερα πέναλτι, αλλά δεν ευστόχησαν σε κανένα!

Η ελληνική ομάδα ξεκίνησε δυναμικά την αναμέτρηση με τη Βίσε στο Βέλγιο, αποκτώντας γρήγορα προβάδισμα χάρη στα γκολ των Σάλεμ και Τσάκαλου. Παρότι οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν προσωρινά, οι «λύκοι» ανέκτησαν τον έλεγχο του αγώνα και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο στο +3 (10-13).

Στο δεύτερο μέρος, ο Διομήδης αύξησε τη διαφορά του, φτάνοντας σε ένα άνετο προβάδισμα επτά τερμάτων (11-18). Παρότι η Βίσε προσπάθησε να μειώσει τη διαφορά, οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τον ρυθμό τους και τελικά επικράτησαν με 26-21.

Ο Χαράλαμπος Τρούλος ξεχώρισε με 6 γκολ, ενώ από την πλευρά της Βίσε ο Βίκτορ Ρενιέ σημείωσε 7 τέρματα.

Η ρεβάνς των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου (18:00) στο κλειστό της «Ν. Κίου», με τον Διομήδη να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης.

Διαιτητές: Ριέλο- Πανέτα (Ιταλία), Παρατηρητής: Σιμονέλι (Λουξεμβούργο), Κόκκινη: 52:06 Τσάκαλος (τρία δίλεπτα), Δίλεπτα: 3-5, Πέναλτι: 3/4-0/4

Διομήδης Άργους (Ζαραβίνας): Κωστούλας, Αναστασίου 1, Τσάκαλος 2, Τσέλιος 4, Στεργίου, Τερλετσκι 1, Τσακουρίδης, Ασβεστάς 3, Χατζηκωνσταντίνου 1, Τρούλος 6, Κουτρουμπης, Μάνθος 5, Σάλεμ 3, Στεφανίτσης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P