Super League 2

“Περίπατος” και παραμονή στο ρετιρέ για την Κηφισιά

Η Κηφισιά επικράτησε άνετα της Ηλιούπολης με 5-0 στο Ζηρίνειο, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2, διατηρώντας την κορυφή της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5ο λεπτό ο Μάναλης, μετά από όμορφη ασίστ του Κυριόπουλου, με ένα εξαιρετικό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή. Ο Μάναλης με αυτό το γκολ έφτασε τα τέσσερα στη φετινή σεζόν, δείχνοντας την ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Η πίεση της Κηφισιάς συνεχίστηκε και στο 23ο λεπτό ο Τετέι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, όταν εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Ντόκιτς και με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε το σκορ στο 2-0. Ο Τετέι χτύπησε ξανά στο 32ο λεπτό, όταν σε μια αναταραχή στην άμυνα της Ηλιούπολης, βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-0.

Η Κηφισιά διατήρησε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο, με την Ηλιούπολη να αδυνατεί να βρει λύσεις απέναντι στην επιθετική πίεση των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η κατάσταση παρέμεινε αμετάβλητη. Στο 70ό λεπτό, η Κηφισιά πέτυχε το 4ο της γκολ, έπειτα από όμορφη συνεργασία των παικτών της, με τον Πόμπο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ψύχραιμο τελείωμα.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παντελίδης στο 80ό λεπτό, όταν εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά του Σμπώκου, ξέφυγε από την άμυνα και πλάσαρε εύστοχα σε κενή εστία, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Συνθέσεις

Κηφισιά (Σεμπαστιάν Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (63′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνστακόπουλος, Τετέι (63′ Πόμπο), Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (63′ Σολόα), Μάναλης (74′ Παντελίδης), Σόουζα (63′ Σπίνος), Μαζουλουξής

Ηλιούπολη (Θωμάς Γράφας): Ντόκιτς, Καρανίκας, Πολίτης, Μλαντένοβιτς (46′ Μάνος), Μαριάνοβιτς (46′ Σερπέζης), Λάμτσε, Βασιλούδης (46′ Θωμαΐδης), Πατάπης, Αλμέιδα (57′ Ενομό), Αλεξόπουλος, Μαυριάς (72′ Μπαλογιάννης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P