Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική : Χαραλαμπίδης τέλος από τον Παναιγιάλειο

Δεν συνεχίζει στη διοίκηση του Παναιγιάλειου ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

“Μετά το δημοσίευμα της ανακοίνωσης του τεχνικού team και των ποδοσφαιριστών του Παναιγιάλειου Γ.Σ. που έγινε μετά το πέρας της αναμέτρησης Λουτράκι-Παναιγιάλειος και το οποίο ήταν κυρίως προσβλητικό και συκοφαντικό προς το πρόσωπό μου και ούτε λίγο ούτε πολύ με αποκαλούσε ψεύτη και ανακόλουθο, έρχομαι τώρα να δηλώσω ότι αποχωρώ από τη θέση μου στο Δ.Σ. της Διοίκησης Πρωτοδικείου και δε στηρίζω πλέον οικονομικά την προσπάθεια που ξεκίνησα προσωπικά εγώ με τους συνεργάτες μου.

Είναι γνωστή η μεγάλη η προσπάθεια που κατέβαλα και με προσωπικές ενέργειες όπως και με προσωπικά μου χρήματα που διέθεσα στην έναρξη της χρονιάς για να μπει ο ιστορικός Παναιγιάλειος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής όταν δεν υπήρχε η δυνατότητα να πληρωθεί ούτε το παράβολο των 500€ για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Το δε πιο σημαντικό της συγκεκριμένης ανακοίνωσης που αφορούσε τη διαμαρτυρία του τεχνικού τιμ ήταν ότι οι συγκεκριμένοι τους είχαν εξοφληθεί τα δεδουλευμένα τους και υπήρχε πρόγραμμα από εμένα και πρόθεση όπως είχα ανακοινώσει να εξοφληθούν άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αντί αναμονή των πληρωμών ακολούθησαν συκοφαντικές και προσβλητικές δηλώσεις προς το πρόσωπό μου και μαζί με την προκλητική αδιαφορία της δημοτικής αρχής και τη μη παράδοση προς χρήση της φυσικής έδρας του γηπέδου με οδήγησαν κατόπιν ωρίμου σκέψεως να πάρω αυτήν την απόφαση. Υπηρέτησα με συνείδηση στο μέτρο του δυνατού την ομάδα του Παναιγιάλειου Γ.Σ. και την παραδίδω με συμμετοχή και καλή πορεία στη Γ’ Εθνική.

Εύχομαι να υπάρξουν καλύτεροι αντικαταστάτες να συνεχίσουν.”

Με εκτίμηση Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P