Super League 2

Πρώτη απώλεια βαθμών για την ΑΕΛ, πήγε για τη μεγάλη ανατροπή η Νίκη Βόλου (vids)

Σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής Super League 2, Νίκη Βόλου και ΑΕΛ πρόσφεραν μοναδικό θέαμα στο τοπικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Με έξι γκολ και τρεις ανατροπές, ο αγώνας έληξε ισόπαλος 3-3 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους “βυσσινί”, μετά από το απόλυτο 4×4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, ενώ για τους Βολιώτες, ήταν η 4η ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια στον 1ο όμιλο της SL2.

Το φιλμ

Η ΑΕΛ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ηλιάδης εκμεταλλεύτηκε ένα μπέρδεμα στην άμυνα της Νίκης και με ανάποδη κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν, και στο 18ο λεπτό ο Κώστας Παπαγεωργίου, μετά από αναμπουμπούλα στην περιοχή, βρήκε την ευκαιρία και με πλασέ από κοντά έκανε το 0-2.

Η Νίκη Βόλου δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Κολομβιανός επιθετικός Απονσά ήταν απειλητικός, αλλά η ΑΕΛ διατήρησε το προβάδισμα χάρη στην εξαιρετική απόκρουση του Πεντρέου σε κεφαλιά του Απονσά στο 23ο λεπτό.

Ωστόσο, λίγο πριν το ημίχρονο, στο 40’, ο Δούμτσης με ωραίο πλασέ, μετά από έξυπνη πάσα του Απονσά, μείωσε το σκορ σε 1-2, δίνοντας ελπίδες στη Νίκη Βόλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Βολιώτες μπήκαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Ο Ξηροφώτος προχώρησε σε αλλαγές που άλλαξαν την εικόνα της ομάδας, και η πίεση απέδωσε στο 60’. Ο Σαποβάλοφ, μετά από φάση διαρκείας, ισοφάρισε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα και γράφοντας το 2-2.

Το παιχνίδι όμως δεν είχε….τελειωμό! Η Νίκη Βόλου έκανε την ανατροπή στο 70′ με τον Βερνάρδο, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Περντρέου, βάζοντας… φωτιά στο Πανθεσσαλικό (3-2).

Και ενώ το ματς πλησίαζε προς το τέλος του, ο Πασάς βρήκε τελικά το… κλειδί για την ισοφάριση της ΑΕΛ. Στο 88′ και μετά από ένα γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα φάνηκε να γυρίζει προς τα πίσω από αντίπαλο αμυντικό (αλλιώς θα ήταν σε θέση off side) και με δυνατό βολέ, ο φορ των “βυσσινί” έφερε το ματς στα ίσια (3-3).

Το ισόπαλο αποτέλεσμα μπορεί να μην ανέδειξε νικητή, αλλά προσέφερε ένα συναρπαστικό παιχνίδι γεμάτο ένταση, ανατροπές και συγκινήσεις.

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Στέφανος Ξηροφώτος) : Σούλης (45′ Τσέλιος), Οικονομόπουλος (45′ Σαποβάλοβ), Ματάους, Προδρομίτης, Νταμιάν Σίλβα, Εντ Κάρλος (45′ Λίταινας), Καραμπάλι, Ταβάρες, Δούμτσης, Αρίας, Βερνάρδος

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης) : Περντρέου, Τριμμάτης (77′ Θ. Παπαγεωργίου), Βαφέας, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος (56′ Κοσονού), Παναγιωτίδης (56′ Γιαξής), Οικονόμου, Κ. Παπαγεωργίου (63′ Στίνα), Πασάς, Μούργος, Μωραΐτης (77′ Φατάι)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P