Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Γ Εθνική : Στον Αμαρυνθιακό ο Alexandro Shaholli

Μία προσθήκη στο ρόστερ λίγο πριν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, ανακοίνωσε ο Αμαρυνθιακός.

Οι πρωταθλητές Εύβοιας απέκτησαν τον Αλέξανδρο Σαχόλι, τον 23χρονο (15/08/2003) μέσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα Πόντου, με τον οποίο είχε 13 συμμετοχές στη Super League 2, και παλαιότερα αγωνίστηκε σε Βύζαντα Μεγάρων και Νέα Πέραμο.

Η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του Αμαρυνθιακού ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την απόκτηση του Αλέξανδρου Σαχόλλι, ενός εξαιρετικά ταλαντούχου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έχει ήδη σημαντική εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ 2.

Ο Αλέξανδρος, 23 ετών, αγωνίστηκε πρόσφατα με τον Απόλλωνα Πόντου στη Σούπερ Λιγκ 2, αποδεικνύοντας τις ικανότητές του σε ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της χώρας.

Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον ΑΓΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ.

Για να μεταπηδήσει στον ΒΥΖΑΝΤΑ Μεγάρων όπου αγωνίστηκε από τον 2019 έως 2023 και στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου (2023-2024), όπου συνέχισε να εξελίσσεται σε υψηλό επίπεδο.

Η εμπειρία του στη Σούπερ Λιγκ 2 αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για την ενίσχυση της ομάδας μας, καθώς φέρνει μαζί του την ποιότητα και την αντοχή που απαιτούνται σε πρωταθλήματα κορυφαίου επιπέδου.

Καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο στον Αμαρυνθιακό και είμαστε βέβαιοι ότι θα προσφέρει πολλά στην ομάδα μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P