Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Διπλό deal στο φινάλε των μεταγραφών για την Κόρινθο, αποχώρησε ο Μπαρμπαρούσης

Δύο σημαντικές μεταγραφικές προσθήκες πραγματοποίησε λίγα 24ωρα πριν το φινάλε των μεταγραφών πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Κόρινθος.

Όπως αναφέρει το korinthosnews, οι “μπλαουγκράνα” απέκτησαν τον Αμαρίλντο Καμπεράι, τον 31χρονο (25/08/1993) Αλβανό επιθετικό, ο οποίος εντάχθηκε στο ρόστερ του Πανναυπλιακού τον φετινό Αύγουστο, ωστόσο αποχώρησε από τους πρωταθλητές Αργολίδας.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΑΕ Μυκόνου, Πανελευσινιακό, Παναργειακό και Παναρκαδικό.

Την ίδια ώρα, στον ΠΑΣ Κόρινθος εντάσσεται και ο Όσκαρ Μέντες. Ο 28χρονος (08/10/1996) Πορτογάλος επιθετικός αγωνίστηκε από την αρχή της σεζόν στον Παναιγάλειο και παλαιότερα σε ομάδες της Ιταλίας, της Ανδόρας, της Νορβηγίας, την Πολωνίας αλλά και του Κοσόβου.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Αλέξη Κούγια, απέκτησε πρόσφατα τους Ανέστη Νάστο (28/04/1989, αμυντικός) από την Παναχαϊκή, Κριστιάν Ραμίρεζ (29/03/1995, Αργεντίνος μέσος) από το Αιγάλεω και Χρήστο Μαραθωνίτη (16/11/1998, επιθετικός) επίσης από το Αιγάλεω.

Αποχώρησαν από το ρόστερ οι Γιώργος Μπαρμπαρούσης (εντάχθηκε το καλοκαίρι από τη Ρόδο) και Χρήστος Μαγγανάς, ο οποίος έχει ήδη ενταχθεί στον Σαρωνικό Αναβύσσου, ομάδα της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P