Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Μιας… πεντάρας νιάτα οι Νέοι του Ολυμπιακού! (vids)

Ο Ολυμπιακός U19 έκανε εντυπωσιακή εκκίνηση στην υπεράσπιση του ευρωπαϊκού τίτλου, διαλύοντας με 5-0 την Καλέβ Ταλίν στον πρώτο γύρο του Youth League, και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 6 Νοεμβρίου στην Εσθονία, με την ελληνική ομάδα να έχει σαφές προβάδισμα.

Η ομάδα του Ρομέν Πιτό έλεγξε πλήρως τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά, και στο 36ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Γιουσούφ, ο οποίος με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Παπακανέλλου, έκανε το 1-0.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Παπακανέλλος, που βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, έδωσε ακόμη μία ασίστ στον Τουφάκη, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 2-0.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Ολυμπιακός συνέχισε την πίεση και στο 48′ βρήκε το τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Παπανάγκο να σκοράρει επίσης με κεφαλιά. Στο 56′, ο Παπακανέλλος συνέχισε την εντυπωσιακή του εμφάνιση, πετυχαίνοντας το 4-0, αυτή τη φορά ως σκόρερ.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν χαλάρωσαν και στο 85′ πέτυχαν το πέμπτο τους γκολ, με τον Γιουσούφ να προσθέτει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0. Με αυτή την ευρεία νίκη, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ουσιαστικά με το «ενάμιση πόδι» στην επόμενη φάση, επιβεβαιώνοντας την ισχυρή παρουσία του στο Youth League.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (61′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (71′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (61′ Λίγδας), Παπακανέλλος (71′ Φίλης), Γιουσούφ.

Κάλεβ Τάλιν (Ντ. Μεϊχέλ): Λίκερ, Κιρτ (74′ Ουκίβι), Τσερνάκοβ, Κατζάρι, Κολό, Σαλ Αλ Σαλέρ (60′ Τρέουφελντ), Πάλου (86′ Κοραστέλιοβ), Νίγκουλα (74′ Λάις), Σουρόγκιν, Τζουρίσο (86′ Λασν), Ιλβές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P