Κατηγορίες
Basket

Ο Ουόκερ άγγιξε την ανατροπή, αλλά ο Προμηθέας λύγισε από τη Γαλατασαράι (vid)

Ο Προμηθέας Πάτρας πάλεψε σκληρά, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 79-75 από τη Γαλατασαράι στο Basketball Champions League. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά παρά τη σπουδαία προσπάθεια του Τζόρνταν Ουόκερ, που σημείωσε 19 συνεχόμενους πόντους, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γρήγορο ρυθμό και από τις δύο ομάδες, με τον Προμηθέα να ακολουθεί στο σκορ στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (17-19). Η Γαλατασαράι, εκμεταλλευόμενη τα ριμπάουντ και την κυριαρχία του Ντελγάδο μέσα στη ρακέτα, κατάφερε να πάρει διαφορά, φτάνοντας το σκορ στο 37-27 στο 16′. Ο Προμηθέας απάντησε με άμυνα και γρήγορες επιθέσεις, κλείνοντας το ημίχρονο με 38-40, έχοντας κορυφαίους τον Ιβούντου και τον Χρυσικόπουλο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο, όμως, οι Πατρινοί αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα. Οι κακές επιθετικές επιλογές και η έλλειψη συνοχής στην άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στους Τούρκους να χτίσουν ξανά τη διαφορά, κλείνοντας το δεκάλεπτο με 48-61.

Με τη διαφορά να φτάνει το +15 για τους Τούρκους (54-69), ο Προμηθέας έκανε την ύστατη προσπάθεια αντεπίθεσης. Σε αυτό το σημείο, ο Ουόκερ ανέλαβε δράση, σημειώνοντας 16 σερί πόντους και φέρνοντας τον Προμηθέα μπροστά στο σκορ με 70-69, μόλις δύο λεπτά πριν από τη λήξη.

Ωστόσο, στα τελευταία κρίσιμα δευτερόλεπτα, ο Κάμινγκς της Γαλατασαράι έκανε το 75-77, ενώ στην τελευταία επίθεση του Προμηθέα, ο Ουόκερ είδε το λέι απ του να κόβεται από τον Πάλμερ. Η Γαλατασαράι ευστόχησε στις βολές και διαμόρφωσε το τελικό 75-79, αφήνοντας τον Προμηθέα στο 1-2 και τους Τούρκους στο 2-1 στον όμιλο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P