Κατηγορίες
Διάφορα

Γυναίκα μοιράστηκε στα social media ότι δεν έχει χρήματα για το ρεύμα – Οι χρήστες μάζεψαν άμεσα 402 ευρώ

Ανάρτηση που ανέβηκε στην ομάδα του Facebook “Ξεσπιτόγατος” και αντανακλά τις δυσκολίες που βιώνουν σήμερα πολλοί οι άνθρωποι, έγινε viral για τους σωστούς λόγους καθώς μέσα από την κοινοποίηση της ανθρώπινης αυτής ανάγκης, οι χρήστες της πλατφόρμας πήραν την κατάσταση στα χέρια τους.

Όπως αναφέρει το reader.gr, γυναίκα έγραψε στην ομάδα πως λόγω σοβαρής αδυναμίας της να καταβάλει τα χρήματα και να εξοφλήσει την οφειλή της στη ΔΕΗ, μιας και η ίδια ακόμη δεν έχει πληρωθεί, κινδυνεύει να μείνει χωρίς ρεύμα.

Η ίδια πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση και με μια κατάθεση του ύψους ακόμη και των 5 ευρώ στο RF της ΔΕΗ, θα είναι γι’ αυτήν μεγάλη ανακούφιση καθώς έτσι θα κατάφερνε να εξοφλήσει ένα μέρος του ποσού (για να μην κοπεί το ρεύμα) και στη συνέχεια θα συγκέντρωνε το υπόλοιπο. Το συνολικό χρωστούμενο ποσό ήταν τα 402,00 ευρώ.

ανάρτηση

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική καθώς γρήγορα η ανάρτηση έγινε viral και εξαπλώθηκε στους χρήστες του Facebook, με τη γυναίκα να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της με νέα ανάρτηση στην ομάδα.

Ανάρτηση για ρεύμα

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα που με βοήθησε με το ρεύμα. Ειλικρινά. Δεν περίμενα τόση ανταπόκριση. Ευχόμουν μόνο να καλυφθεί το τρέχων αλλά μειώθηκε πολύ και ο διακανονισμός που είχα. Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου να έχετε όλοι υγεία και αγάπη στης καρδιές σας. Ακόμα κλαίω από χαρά! Σας ευχαριστώ όλους και πάλι!»

Ελπίδα, φως και αλληλεγγύη ήταν η απάντηση του κόσμου κάτω από την ευχαριστήρια ανάρτηση της γυναίκας, με σχόλια όπως «Μόνο ο λαός σώζει τον λαό» και «Μπράβο ομάδα! Η αλληλεγγύη το όπλο μας».

Μάλιστα πολλοί χρήστες, έγραψαν πως επιθυμούν να στείλουν έξτρα χρήματα, ώστε να καταφέρει να ξεχρεώσει το σύνολο του ποσού στη ΔΕΗ.

«Μπράβο κορίτσι μου! Βάλε πάλι το RF να φύγουν κ τα τελευταία χρήματα. Είσαι μόνη μ ένα παιδί τα 300€ να του τα πάρεις φαγητό για το σχολείο κ να τα έχεις για ώρα ανάγκης. Ελάτε παιδιά πάμε λίγο ακόμα να ξεχρέωσε όλο! Κ εσύ να είσαι καλά υγεία να έχουμε κ αλληλεγγύη».

«Πάμε να μηδενιστεί το χρέος παιδιά. Λίγο έμεινε. Ότι μπορεί ο καθένας. Λίγο ακόμα. Μπορούμε!»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P